L200 Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Hej.Fick 2 burkar Ansjovis men utgangsdatumet var April 2015,ar det atbart?.// L200 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Glenn Phuket Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 blir bara battre nar det far mogna, galler matjes sill oxo... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Sam sip sam Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Hej.Fick 2 burkar Ansjovis men utgangsdatumet var April 2015,ar det atbart?.// L200Det känner du på lukten eller har dom bara blivit sörja kasta dom , Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Hej.Fick 2 burkar Ansjovis men utgangsdatumet var April 2015,ar det atbart?.// L200Öppna dom utomhus bara för säkerhets skullVet du om dom varit kylda hela tiden för det har kanske större påverkan om dom legat varmt Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
leifen Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Då ska det varit förvarat väldigt kallt max +4 hela tiden. Fisk och inläggningar ska man vara försiktig med då ett gift kan utvecklas.Har burken börjat svälla så släng dom.Står det bäst före april 2015 eller sista förbrukningsdag april 2015? Inget är omöjlligt, det tar bara längre tid. Tid kan inte sparas, bara användas Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Det känner du på lukten eller har dom bara blivit sörja kasta dom , ... eller spara dem till surströmmingskalaset! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Sam sip sam Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Öppna dom utomhus bara för säkerhets skullVet du om dom varit kylda hela tiden för det har kanske större påverkan om dom legat varmtVäldigt viktigt att dom varit kylda hela tiden Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
L200 Inlagd December 21, 2015 Trådstartare Dela Inlagd December 21, 2015 Burkarna ser helt normala ut,finns inget bastdatum.har varit kylda hela tiden,ena burken star det klockslag pa.// L200 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nisse Hult Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Vet ni vad det är för nåt i ansjovis och matjesill som ger den speciella smaken? Nu får ni googla Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Vet ni vad det är för nåt i ansjovis och matjesill som ger den speciella smaken? Nu får ni googla Googla Nisse Googla http://www.mytaste.se/click/index/3513097/persmat.se “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Vet ni vad det är för nåt i ansjovis och matjesill som ger den speciella smaken? Nu får ni googla Den speciella smaken står väl snapsen för... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nisse Hult Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Vet ni vad det är för nåt i ansjovis och matjesill som ger den speciella smaken? Nu får ni googla Jag behöver inte googla. Jag vet Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nisse Hult Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Den speciella smaken står väl snapsen för...Nu var det sillen och ansjovisen vi pratade om Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Vet ni vad det är för nåt i ansjovis och matjesill som ger den speciella smaken? Nu får ni googla Fisken (Skarpsill) saltas, läggs in och kryddas på ett speciellt sätt, bland annat med kanel, svartpeppar, kryddpeppar, lagerblad, kryddnejlika, spansk humle (oregano), kardemumma och sandelträ. Ansjovis uppfanns av salteriägaren Gustav Andersson i mitten av 1800-talet. Den tillverkades vid Dorthes Konservfabrik i Fjällbacka Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nisse Hult Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Fisken (Skarpsill) saltas, läggs in och kryddas på ett speciellt sätt, bland annat med kanel, svartpeppar, kryddpeppar, lagerblad, kryddnejlika, spansk humle (oregano), kardemumma och sandelträ. Ansjovis uppfanns av salteriägaren Gustav Andersson i mitten av 1800-talet. Den tillverkades vid Dorthes Konservfabrik i Fjällbacka Ha, ha. Bra där. Det är naturligtvis alla dessa kryddor som ger smaken. Men utan sandelträ hade det inte smakat som det gör. https://sv.wikipedia.org/wiki/Sandelträ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
B747 Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 Fisken (Skarpsill) saltas, läggs in och kryddas på ett speciellt sätt, bland annat med kanel, svartpeppar, kryddpeppar, lagerblad, kryddnejlika, spansk humle (oregano), kardemumma och sandelträ.Ansjovis uppfanns av salteriägaren Gustav Andersson i mitten av 1800-talet.Den tillverkades vid Dorthes Konservfabrik i Fjällbacka Lilla Fjällbacka i Bohuslän.859 invånare år 2010 enligt google.Även småa orter kan om dom vill. PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
stefan5300 Inlagd December 21, 2015 Dela Inlagd December 21, 2015 I obygden gor jag ansjoviskryddad makrill, det går alldeles utmärkt. Men det går åt mycket kyddor och ingredienser. BTT-IDOL OCH BITTERFITTA. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.