Peolito Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Geng koei o en bira härlig middag Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 svullo!! Kallar du mig tjockis ??? I annat fall, så tack så mycket.... Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 nu är det snart dags att äta, ankbröstet blev till belåtenhet i alla fall!! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 det tar en stund när det är slowfood som gäller.. ankbröst med gratäng på rotfrukter o Chevré, serveras med en rödvins o balsamicoreduktion..fantastiskt gott med en cocktailtomat till! ett riktigt gott rödtjut gjorde att det blev en fantastisk måltid!!!! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
hamnoi Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 det tar en stund när det är slowfood som gäller.. ankbröst med gratäng på rotfrukter o Chevré, serveras med en rödvins o balsamicoreduktion..fantastiskt gott med en cocktailtomat till! IMG_1543.JPG ett riktigt gott rödtjut gjorde att det blev en fantastisk måltid!!!! Det vinet brukar jag köpa hem , jävligt prisvärt och gott Arguing on the internet is like competing in the special olympics even if you win you're still a retard."Du är nog inte rasist, du är troligare en sasist; en svamlande arbetsskygg sexturist" @Atom Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Det vinet brukar jag köpa hem , jävligt prisvärt och gott det var första gången jag gjorde ankbröst, men jag vill säga en sak o det är att det finns inga problem med kött vad det än må vara...med en köttermometer går det inte att misslyckas, så är det!!!! o när det gäller vinet så duger det definitivt att släcka en bakfylla.. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Oregistrerad Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 idag blev det Öring med hemmagjord potatis mos och till efterrätt toscapäron med vaniljglass och en bit princess tårta (Är hyfsat mätt nu) Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Frulle å Lunch björkvedsgrillad Itaiensk Bratwurst (i skogen) å nu väntar nygrilljerat grisarsle... I morron bär det av upp till Dalarna där jag, Aya å hundarna ska sitta i en timmerstuga vid Dalälven å räkna isflaken som flyter förbi... Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Frulle å Lunch björkvedsgrillad Itaiensk Bratwurst (i skogen) å nu väntar nygrilljerat grisarsle... I morron bär det av upp till Dalarna där jag, Aya å hundarna ska sitta i en timmerstuga vid Dalälven å räkna isflaken som flyter förbi... lite som fredagsmys fast det är måndag? ? ??? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
smaland Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Själv har jag druckit 18 årig whiskey med god tillbehör typ olika ostar o korv. Smakar juvligt. Ser fram imot herr ellim63 dricka fulsprit med mej.puss o kram BAJEN 4-EVER Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Själv har jag druckit 18 årig whiskey med god tillbehör typ olika ostar o korv. Smakar juvligt. Ser fram imot herr ellim63 dricka fulsprit med mej.puss o kram visst vore det trevligt om vi kunde ses i början på det nya året! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Odin Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 lite som fredagsmys fast det är måndag? ? ??? Vi stannar där uppe tills den 27:e å visst vi får besök av mina grabbar. Men mestadelen av tiden är öronmärkt för varandra, god mat, god dryck å ett jävla...kaninbeteende... hehe Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
smaland Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 visst vore det trevligt om vi kunde ses i början på det nya året!så fort du landar i Los så blir det det chang beer o mintuu hehe BAJEN 4-EVER Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 chang beer o minttu är inte det sämsta!! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 som en liten avslutning blev det äpplepaj med vaniljsås o glass..fantastiskt gott med en god kupa konjak till! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
måne Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Budapesttårta och kaffe,gottis för en gottegris som jag. Måne Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
måne Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 som en liten avslutning blev det äpplepaj med vaniljsås o glass..fantastiskt gott med en god kupa konjak till! Avslutning,den går inte jag på iaf.en trappa ner eller finns det så det räcker i skåpet? Måne Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
borje222 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Med spänd förväntan, (lite skräckfylld...) kokade jag mina två egenrimmade skinkor idag, brukar alltid koka skinkan dagen före julafton, men denna gång ville jag ha en dags marginal, utifall jag misslyckats. Jag gör ej detta varje år, kanske vart tredje...och har tidigare oftast fått mina skinkor grå i mitten, (i storlek av en 5-krona). Så i år var jag noga med att försöka få in salpeter/salt blandningen så långt in som möjligt. Har tidigare alltid bundit upp med vanligt snöre, i år tiggde jag till mig lite "kassler strumpa" av vår handlare, där jag även hade beställt gris arselet. Nästan tre veckor i saltlake, (byttes efter halva tiden, då den började grumla sig), jag blev glatt överaskad. Tillsammans med lite hemmagjord jul senap, och saltgurkan som fått dragit i några månader...Det enkla kan vara en fest! Mvh. borje222 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 Avslutning,den går inte jag på iaf.en trappa ner eller finns det så det räcker i skåpet? det är dags att knyta ihop säcken o ta nya tag.... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
måne Inlagd December 22, 2013 Dela Inlagd December 22, 2013 det är dags att knyta ihop säcken o ta nya tag. Ett djupt andetag och du är spelklar igen Måne Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Bihanget Inlagd December 23, 2013 Dela Inlagd December 23, 2013 Vi stannar där uppe tills den 27:e å visst vi får besök av mina grabbar. Men mestadelen av tiden är öronmärkt för varandra, god mat, god dryck å ett jävla...kaninbeteende... hehe Är du inte rädd för att Kanin-pest ? Tycker INTE om dom som kan allt om allt Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
goodolle Inlagd December 23, 2013 Dela Inlagd December 23, 2013 Köpte en fläsksida på Macro och gned in den med salt och saltpeter och in med den i kylen ett dygn.Skall göra rullsylta, Kokade upp saltlake och lät deb svalna Stoppade ned fläsket i en tillgjord vattenfasla och så fick de stå i tre dygn i kylen Tar ut fläsket gör en lagom bit och skär till svålen Kryddar med kryddpeppar, kryddnejlika, svartpeppar och ingerfära Rullar ihop den och binder den och ner i grytan för att koka i tre timmar. Efter kokningen så läggs den i press tills den svalnat, när det är klart så lägger jag rullen i folie och in i kylen över natten. Fläskrullen smakade ljuvligt AROY Hälsningar goodolle Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Towe Inlagd December 23, 2013 Dela Inlagd December 23, 2013 Kallar du mig tjockis ??? I annat fall, så tack så mycket. nä pucko, jag sa svullo. Vill inte ha min make smal och och och vältränad Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Bihanget Inlagd December 23, 2013 Dela Inlagd December 23, 2013 nä pucko, jag sa svullo. Vill inte ha min make smal och och och vältränad Tror nog att du får göra en "Clion", Sticka iväg till Afrika Här i Svedala är vi alla "hängpungar" och liknande Och sedan har vi ju alla "Bubbel-drickare" ovanpå allt annat Tycker INTE om dom som kan allt om allt Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd December 23, 2013 Dela Inlagd December 23, 2013 Hittade denna fisk på Tesco i WSM för bara 120 battingar/kg Hälften steks i smör med bara salt å vitpeppar och resten blir kokt med äggsås hade ju lite rester (Dillstuvad potatis) som passade alldeles utmärkt till Denna fisk var underbart god och fast i köttet, smakade lite som torsk när den är som bäst “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu