Jump to content
IGNORERAD

Vad åt Ni idag? Bildtråd.


Swemag

Recommended Posts

Ingen Bild tyvärr.. Men Rolba jag håller på att få skörbjugg på vit sparris.

Ok med fel sås men fabrikstillverkad Vitlöksbea funkar klockrent

  • Ge karma 3

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

Tommy
Inlagd (ändrad)

Lärde mej nåt nytt idag igen!

"Slow-cooked garlic confit"

Vitlöksklyftor kokta i olja i ugn! Det blev riktigt bra efter två försök (det första receptet var med en för varm ugn på 162celsius, och smakade bränt).

Vitlöken blir "Bredbar"  tog nyss en rostbiffmacka med detta och det var riktigt gott!

 

Detta receptet funkade bra https://www.allrecipes.com/recipe/275646/slow-cooked-garlic-confit/

fast 45 minuter räckte med 125 grader.

 

MVH

 

Ändrades av Tommy
  • Ge karma 3

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

ellim63
2 timmar sedan, skrev Tommy:

Lärde mej nåt nytt idag igen!

"Slow-cooked garlic confit"

Vitlöksklyftor kokta i olja i ugn! Det blev riktigt bra efter två försök (det första receptet var med en för varm ugn på 162celsius, och smakade bränt).

Vitlöken blir "Bredbar"  tog nyss en rostbiffmacka med detta och det var riktigt gott!

 

Detta receptet funkade bra https://www.allrecipes.com/recipe/275646/slow-cooked-garlic-confit/

fast 45 minuter räckte med 125 grader.

 

MVH

 

Spännande, ska provas!

  • Ge karma 2
Link to comment
Dela på andra sajter

rolba

Stekt macka till frukost.

20240506_091307.jpg.70e76a30391ec91aa7784fc5afe0ffc9.jpg

  • Ge karma 9
Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...