Jump to content
IGNORERAD

Thailands regering vill arrangera vattendonationer


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Den thailändska regeringen planerar att be folk att donera dricksvatten till invånare som drabbats av torkan, och man kommer diskutera kampanjen under tisdagen, detta uppgav regeringens vice talesman Sansern Kaewkamnerd under gårdagen.
Distributionsstationer kommer sättas upp i drabbade områden i diverse provinser och kampanjen ska skötas av inrikesdepartementet, men hur donationerna ska genomföras är fortfarande oklart. Ironiskt nog så rapporterades regn från de flesta delarna av landet under söndagen, och på flera håll i norra, nordöstra och södra Thailand drabbades man av översvämningar.
Vattennivån i Chao Phrayadammen i provinsen Chainat höjdes med 26 centimeter och myndigheterna uppgav att man omedelbart skulle öka flödet, vilket kan komma att återställa tillgången på kranvatten i Pathum Thani. Sansern uppmanade dock personer som har råd att använda så mycket vatten de vill att tänka två gånger innan de slösar. "Situationen har nått en krispunkt. Nu är inte tidpunkten att tänka på sig själv."

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/627504/government-poised-to-launch-water-donation-plan

c1_627504_150720054111_620x413.thumb.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...