Jump to content
IGNORERAD

Taxiförare vid Hat Yais flygplats protesterar mot avgifter


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Runt 30 taxiförare vid Hat Yais internationella flygplats protesterade under torsdagen mot vad de anser vara orättvisa avgifter som de måste betala.
Taxigruppen samlades vid flygplatsen på morgonen och förarna sade att firman som har hand om att driva taxitjänsten vid flygplatsen tvingar dem att betala höga avgifter för att ha rätt att plocka upp passagerare där. De sade att firman hävdar att avgifterna ges till flygplatsen och att man därför vill att flygplatsen genomför en utredning.
Enligt en representant för förarna så måste varje taxi betala en inledande årsavgift på 15,000 baht för det första året och 5,000 baht per år därefter. Varje taxi måste även betala en månadsavgift på 2,000 baht. Enligt representanten så kan varje taxi ta ett fast pris på 250 baht per resa, och de kan i snitt göra fyra körningar per dag. Han noterade även att det enligt kontraktet endast ska finnas 30 taxibilar som verkar vid flygplatsen, men att det i verkligheten är 66. Flygplatsdirektör Jessada Phetmedyai sade att problemet är en intern dispyt mellan firman och förarna, och att den bör vara löst snart.

Källa: http://news.thaivisa.com/thaivisa-news/hat-yai-airport-taxis-protest/50979/

 

post-8073-0-00634400-1429241713.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag har flugit till och från denna flygplats några gånger visserligen två år sedan sist, men aldrig sett en Taxi där.

Känner du dej gammal? Bry dej inte om det, du kanske är äldre än du någonsin varit förut, men du är också yngre än vad du någonsin kommer att bli.........

Link to comment
Dela på andra sajter

555, intern dispyt, snart löst.

Någon togs på bar gärning med fingrarna i syltburken och lösningen?? Tysta ner såklart.

Inga vettiga förklaringar som vanligt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...