Jump to content
IGNORERAD

Kvinnliga turister attackerade av arbetslös badvakt på Phuket


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

En arbetslös badvakt står inför böter på 4,000 baht och upp till tre års fängelse för en attack mot två ryska kvinnor på Karon Beach, Phuket, under måndagen.
Den 31-årige mannen lämnade in sig själv till polisen under tisdag kväll efter att de två ryskorna – 24 och 31 år gamla – gjort en anmälan om attacken. Enligt turisterna så satt de på Karon Beach när mannen kom fram och till synes bad om pengar. De kunde dock inte förstå varandra och ett gräl bröt ut. Mannen ska sedan ha stampat en av kvinnorna på foten och slagit den andra i magen, varpå de flydde från platsen.
När de återvände med en polis så hade mannen redan försvunnit, men med hjälp av övervakningsbilder så kunde man identifiera förövaren och uppmanade boende i området att kontakta polisen om de såg honom. Mannen har erkänt attacken men hävdade att en av kvinnorna pekat finger åt honom.

Uten Singsom – chef för Kata/Karons badvakter – bekräftade att mannen var badvakt fram tills förra veckan då det årliga kontraktet tog slut. "Ja, han var badvakt, och jag är väldigt överraskad och väldigt besviken att höra detta," sade han.

Källa: http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Fists-fly-Russian-birds-Phuket-beach/56753#ad-image-2

 

post-8073-0-78005200-1427951170.jpeg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...