Jump to content
IGNORERAD

Anna och kungen TV8 23.55


erik-sson

Recommended Posts

Romantisk drama ikväll tv8 23.55 .

Amerikanskt romantiskt drama från 1999. Den engelska lärarinnan Anna Leonowens var en kvinna före sin tid. 1862 åkte den unga änkan med sin ena son till Siam på andra sidan jorden. Fylld med äventyrslust reste Anna till det nästan obesökta landet för att undervisa Kung Mongkuts 58 barn.

en bra rulle med alltid duktiga Jodie Foster

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej erik-sson,

Ja, den filmen är nog värd att se. Jag har sett den tidigare och nu är det förstås försent.

Jodie Foster är förvisso en mycket bra skådespelerska. Min favoritfilm med henne är Contact. Hon lyfter en redan bra film.

Herr Chang har talat.

Link to comment
Dela på andra sajter

Den manliga huvudrollen spelas av mannen till vänster här. Chow Yun Fat. Finns många bra HKaction filmer med honom. Speciellt de gjorda av John Woo. Bilden kommer från "The Killer".

Alea Jacta Est

Link to comment
Dela på andra sajter

Köpte dvd:n när den kom ut, och har visat den för frugan, som ville se den p.g.a att den är totalförbjuden i Thailand. Hennes kommentar var, att det var väl inte något speciellt att göra sådant väsen av. Filmen är bra och har väl kanske några korn av sanning, även om det mesta är hollywood. Har även senare visat den för några av hennes kompisar, som har läst och  hört om allt väsen den startade i Thailand. Samtligas kommentarer var även där, att det var inte något att censurera. Trots detta är det majestätsbrott att äga och visa denna film i Thailand, så var fösiktiga med att disskutera den i fel sällskap

En chang är alltid en chang om än i ett sprucket glas

Våga vägra fesbok

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...