Jump to content
IGNORERAD

THAI:s gamla flygplan tar upp plats på Don Mueang


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Försök att få bort kyrkogården för flygplan vid flygplatsen Don Mueang i Bangkok för att få mer plats att parkera flygplan som fortfarande är i drift har stött på trubbel i form av Thai Airways (THAI).
De flesta av de kvarvarande 21 pensionerade planen som står på den södra vingen av flygplatsen tillhör enligt källor THAI. Samtidigt som man har undvikit att fastslå när man tänker ta bort planen som stått och samlat damm i åratal, så har THAI även fyllt på med fler plan i takt med att andra ägare har skrotat sina.
Planen inkluderar fyra Airbus A340-500 och Boeing 747-400 som fortfarande är i flygbart skick. THAI har inte svarat på en uppmaning från Airports of Thailand om att flyga planen till en annan plats. "THAI:s högsta ledning har lovat att ta bort deras pensionerade flygplan från Don Mueang, men på något sätt har detta inte resulterat i handling," sade en frustrerad flygplatstjänsteman. Denne poängterade att det finns långtidsparkeringar på många platser i Thailand där THAI kan ställa sina flygplan.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/transport/506087/thai-old-jets-hog-space-at-don-mueang

 

post-8073-0-50274900-1427168850.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Dom får väl flyga ut dom till Burma eller nåt, alltid blir det väl nån krona eller batting!

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...