Jump to content
IGNORERAD

Kvinna erkänner påhittad kidnappning i Bangkok


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

En kvinna som inledningsvis hävdade att hon blivit kidnappad på grund av sina kopplingar till den skamfilade före detta chefen för Thailands Centrala Utredningsbyrå - Pongpat Chayapan - har tagit tillbaka sin historia.
38-åriga Chanita Ginnit hittades under fredagen med bundna händer vid en golfbana i Samut Prakarn. Hon upptäcktes av en säkerhetsvakt och berättade senare för polisen att hon blivit kidnappat från ett köpcentrum i Bangkok av ett gäng män som senare misshandlade och lämnade henne för att dö. Hon uppgav att hon trodde att kidnappningen var motiverad av hennes kopplingar till Pongpat, som har varit ledare för ett stort brottssyndikat.
Nu har dock Chanita erkänt att historien endast var ett påhitt för att få uppmärksamhet från hennes pojkvän. "Hennes påståenden om att vara arvinge till en miljardär och affärsman samt hennes kopplingar till polisgeneral-överste Pongpat var också osanna," sade Akhradetch Pimolsri från polisen. Man började tvivla på henne när ett flertal vittnesmål inte gav stöd åt hennes historia. En taxichaufför sade sig ha kört Chanita och en man till golfbanan, och poängterade att inget tydde på att hon var under hot. Även övervakningsbilder visar att hon satte sig i bilen självmant.
Hennes kumpan har nu gripits, och polisen misstänker att planen kan ha varit att lura någon på pengar.

Källa: http://www.khaosodenglish.com/detail.php?newsid=1425897088

 

post-8073-0-51409300-1425960231.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...