Baxarn Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Läste just att det varnas för uppvärmt ris. Jag får nog sluta att äta uppvärmt ris på lördagarna för jag brukar vara lite sjuk på söndagsmornarna http://www.expressen.se/kvallsposten/varningen-uppvarmt-ris-kan-gora-dig-sjuk/ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Galten Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Ja hur skall man övertyga sin tjej om det. Lättare och resa till månen eller så Vi har alltid ris stående i riskokarn som de flesta med Thai. Galten af Bubbelspruuth Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
UglyFarang Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Läste just att det varnas för uppvärmt ris. Jag får nog sluta att äta uppvärmt ris på lördagarna för jag brukar vara lite sjuk på söndagsmornarna http://www.expressen.se/kvallsposten/varningen-uppvarmt-ris-kan-gora-dig-sjuk/ Det kanske beror på "risigt öl". Känner du dej gammal? Bry dej inte om det, du kanske är äldre än du någonsin varit förut, men du är också yngre än vad du någonsin kommer att bli......... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nemo Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Om man ändå fick uppvärmt ris, oftast är det rumstempererat. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Wangthong Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Det är därför thailändarna går omkring och spyr hela dagarna! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
leifen Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Om man ändå fick uppvärmt ris, oftast är det rumstempererat. Jag föredrar kylskåpskallt än rumstemperatur. Inget är omöjlligt, det tar bara längre tid. Tid kan inte sparas, bara användas Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Oregistrerad Inlagd Februari 2, 2015 Dela Inlagd Februari 2, 2015 Koka/steka redan kokt ris i 30 minuter till??? Svennar med Chartermage! Så länge riset inte börjar bilda en myrstig ut ur riskokaren äter jag den ;-) Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Jerker Inlagd Februari 11, 2015 Dela Inlagd Februari 11, 2015 Har sparas det i rums temperatur (orka inte bråka med gumman om det bättre förvara den kylskåpet) har aldrig blivit sjuk. Skickat från min iPad med Tapatalk http://tomtensmandlar.tictail.com/Jerker เจสเปอร์ โรสัน Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Oregistrerad Inlagd Februari 11, 2015 Dela Inlagd Februari 11, 2015 Så länge riset ente svettas är det väl ok??? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Dannep4 Inlagd Februari 11, 2015 Dela Inlagd Februari 11, 2015 Det beror givetvis på hur känslig mage man har. Tror nog många här klarar att vistas i Thailand utan att bli sjuka medan artikelförfattaren med fler får resmage så fort dom käkar röd korv från Danmark. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.