Jump to content
IGNORERAD

Accespunkt


boanderz

Recommended Posts

Hur billigt är det på Panthip Plaza  om man jämför med Elgiganten, Mediemark och Netonnet? Fundera på några USB-minne och en Accesspunkt/Repeater, och fungera det i Sverige?

 

 

Anders

Bonjur Boanderz

Link to comment
Dela på andra sajter

Tror inte prisskillnaden är så jättestor, om du inte köper förra årets modell eller noname men om du köper titta efter modeller där sladden går  att bytta ut, så du slipper dåliga kontakter och adapter. Fast behöver du köpa ny sladd så äter det nog upp prisskillnaden. USB minnen går nog att hitta bra pris på, fast risken är stor att det är kopior.

/Martin

Link to comment
Dela på andra sajter

Några kopior vill jag inte köpa - verkar inte vara några större vinster med ett köp! Tack för upplysningen.

 

Anders

Bonjur Boanderz

Link to comment
Dela på andra sajter

Som sägs så är det ingen direkt vinst på minnen usb eller sd kort, på kameror är det bara en mindre vinst bara vad jag upplevt.

Dock är service på en stationär dator hysteriskt billig, nyinstallation med en mängd program för dryga hundringen (Svenska kronor).

Link to comment
Dela på andra sajter

Är väl ingen direkt större prisskillnad om du köper i en billig affär i sverige, köpte en asus repeater i sverige istället, då grannens öppna nätverk hade för svag signal på, funkar fint :prank:

 

https://www.komplett.se/asus-ea-n66-universal-repeaterapclient/751411?cks=ASS&assoc=692EDD3E-CCC1-4B3B-902D-CD989A52AC65&gclid=Cj0KEQiA1qajBRC_6MO49cqDxbYBEiQAiCl5_CbVNz96hfv3zAD2Xoke6fhHmFg8HO9Nvl_eard_tIsaAhew8P8HAQ

Det är inte vad partierna säger några månader innan valet som räknas, utan vad de har sagt och gjort under hela mandatperioden innan valet....

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...