Jump to content
IGNORERAD

Taxialternativet Uber finns nu tillgängligt på Phuket


MPR Nyheter

Recommended Posts

Fram tills att NCPO genomförde ett historiskt försök att få bort taximaffian på Phuket som länge hade svärtat ner öns rykte så fanns det inte mycket hopp för den som inte hade ett eget fordon men ville ta sig runt på ön.
Under veckan så har dock ytterligare en stor aktör gjort entré för att tillhandahålla kvalitativ, säker och pålitligt transport för boende och besökare på ön. Taxialternativet Uber gjorde en mjuk start på Phuket tidigare i år, men är nu redo att köra igång för fullt inför högsäsongen.
"Vi tycker att det är ett utmärkt tillfälle att starta på Phuket eftersom folket där, och miljontals runtom i världen som besöker ön varje år, kräver ett nytt bra transportalternativ, och vi fokuserar verkligen på det - den typen av alternativ som Ubers teknologi erbjuder. Folk vill ha säkerhet, de vill ha otrolig pålitlighet och de vill ha ansvarstagande," sade Mike Brown från Uber.
Med Ubers app kan man enkelt beställa en bil och följa den med hjälp av GPS. Betalningen sker helt kontantfritt med ett kreditkort som kopplas till ditt konto, och när resan är slut så betygsätter man den specifika chauffören.

Källa: http://www.phuketgazette.net/phuket-business/Uber-taps-Phuket-taxi-cash-flow/39444#ad-image-0

 

post-8073-0-68633200-1415854275.jpeg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...