Jump to content
IGNORERAD

Lite tips inför vår resa


Jocke

Recommended Posts

Tjenare jag och frugan skulle vilja ha lite tips på saker att tänka på när man reser till Thailand med en 3 månaders baby. Vi reser den 30 nov och stannar till i februari och det finns säkert en hel del av er som har nått bra att tipsa om som gör det lättare och på saker som är dumt att "glömma" hemma, sen är vi även på jakt efter en vettig hyrbils firma i Bangkok(gärna runt Bang Khen) då svärmor sålt sin ena bil, den vi skulle låna under vår vistelse.

 

Det som redan är fixat är alla sprutor till grabben och visum till han och mig och eftersom alla "baby" platser på flyget ner var fullbokade så tänkte vi ta med en mjuklift ombord som han kan ligga, lite jobbigare än planerat men för sent och dyrt att boka om.

 

Tacksam för tips.

 

Mvh

 

Jocke med familj

Link to comment
Dela på andra sajter

En smidig bilbarnstol kan vara bra att ta med, så slipper ni köpa en ny därnere.

Finns att köpa tex på Central Ram Intra i Bang Khen, men man kan ju ha roligare för sina slantar.

 

Hyra bil bör inte vara nåt problem, bara att googla, och inte behöver firman ligga nära hemmet, de kan säkert leverera eller hyr på flygplatsen, elak svärmor förresten...

 

 

MVH Tommy

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

Ta inte med välling odyl. Finns NAN för olika åldrar som vårat barn växte upp på från 1 månad tills hon slutade med välling. Samma med barnmat på burk, det finns det mesta. Det finns nästan mer för spädbarn att välja på i Thailand än i Sverige. 

post-10793-0-80155700-1415945755.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...