Jump to content
IGNORERAD

Pattaya United


Chryzaliz

Recommended Posts

Då var den sista hemmamatchen för säsongen avklarad och det var en oerhört viktig match för både Pattaya och gästande Roi Et United. Det blev Pattaya som vann med 3-0 och har nu 3 poäng och 5 mål tillgodo på just Roi Et som nu hamnade på nedflyttningsplats.

 

Det blev en match med ganska tuffa tag, framförallt från gästernas sida som drog på sig några gula kort tidigt i matchen. Efter det att Lopez gjort 1-0 i slutet av den första halvleken rann det över hos en av Roi Et-spelarna som efter en kapning fick sitt andra gula kort och det var färdigspelat för hans del.

 

I den andra halvleken försökte bortalaget trycka tillbaka men när Pattaya började utnyttja ytorna så blev de ifrånsprungna. Det dröjer en bit in i halvleken när nästa bortaspelare drar på sig ett rött kort direkt(vilket kräver en del här).

Sedan gör Pattaya 2-0 innan Roi Et drar på sig sitt 3:e röda kort. Nu är det bara att promenera hem segern. Lopez skojar in 3-0 när försvaret gett upp totalt.

 

Matchen bryts i den 74:e min. sedan två Roi Et-spelare blir "skadade" och de har inga mer spelare att sätta in(måste vara minst 7 spelare). Det var en lång överläggning mellan domarteamet och ledarna. Efter överläggningen sattes spelet igång för att blåsas av direkt.

 

Efter matchen blev det fest på Nong Prue-stadion. Lådvis med öl hämtades, pickup med "dunka-dunka", dans och allmänt firande under några timmar. Några av spelarna tittade förbi på vägen hem och tackade för stödet i denna viktiga match.

 

Nu är det bara att ladda batterierna inför sista matchen borta mot redan nedflyttningsklara Phitsanulok FC nästa lördag.

Link to comment
Dela på andra sajter

Va ena lite trist att vi i UDFC inte verkar orka upp i etten, hade ju varit en utomordentligt bra anledning for dig att ater komma och halsa pa i risbyn! (och kanske vice versa).

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...