Jump to content
IGNORERAD

Thailand håller tummarna för OS hoppet.


janne_h

Recommended Posts

Som Odin säger, rykten påstår att det är en fråga om kort tid innan det eventuellt kan bli KK även med staten som största ägare.

Gillar man att snaska i konspirationsteorier så är det en viss person boende i Dubai som medvetet tillsatt en styrelse som ska få Thai airways att gå så dåligt som möjligt och köpa upp det efter en eventuell konkurs. Men som sagt detta är bara rykten.

 

Nästa tisdag?

post-10609-0-37842200-1391973930.jpg

post-10609-0-71014100-1391973960.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Och garanterat bäst på fiol!

Eftersom det är OS, får inte alla köra båda åken då?, Gissar att om så är fallet en hel del står och dräglar i målfållan, (jag hade det i alla fall)!

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 8 månader senare...

Musikstjärna (!) stängs av fyra år efter OS-fusk

 

Violinisten Vanessa Mae ställde upp i storslalom i OS i Sotji – och blev sist med råge, drygt 50 sekunder efter segraren Tina Maze. Nu stängs brittiskan, som tävlade för pappans hemland Thailand, av i fyra år av Internationella skidförbundet (Fis). De kvaltävlingar som arrangerades för att hon skulle få ställa upp i OS var manipulerade.

 

Enligt ett pressmeddelande från Fis var alla fyra tävlingar i slovenska Krvavec manipulerade. Vanessa Vanakorn (Vanessa Mae är artistnamnet) skulle aldrig ha fått de FIS-poäng hon behövde för att få tävla i Sotji.

Förutom den världsberömda violinisten blir alla inblandade funktionärer avstängda ett eller två år.

 

Källa

http://www.expressen.se/sport/alpint/musikstjarna--stangs-av-fyra-ar-efter-os-fusk/

Link to comment
Dela på andra sajter

Ett års avstängning för att manipulerar resultatlistor. Inte så farligt och förmodligen ganska lönsamt. Inte avskräckande, snarare uppmuntrande.

Link to comment
Dela på andra sajter

Hon skulle ha testat doping i stället det hade bara gett två års avstängning istället för fyra tydligen inte lika allvarligt. Det är värre att manipulera lite resultat för att kunna deltaga tydligen. Vet att kajsa bergqvist ordnade en egen liten tävling en gång när hon var i form för att hoppa högt. Skilnad på namn tydligen.  

//P

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...