Jump to content
IGNORERAD

Spanskt par misshandlade säkerhetsvakter i Phuket


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Polisen i Karon, Phuket, grep under dagen ett spanskt par som misstänks för att ha misshandlat säkerhetsvakter vid deras hotell - Golden Sand Inn - tidigt i morse.

Polisen sade att paret - en 35-årig man och en 33-årig kvinna - satt på stranden nära hotellet runt klockan 04:30, och att de placerat en väska med värdesaker på en motorcykel som de hyrt. När de skulle gå tillbaka till hotellet så upptäckte de att väskan var borta, och misstänkte att det var en ladyboy som de sett vandra runt i området som var boven. De hade även sett att personen i fråga pratat med hotellets två säkerhetsvakter, och kom då till slutsatsen att dessa var medbrottslingar.

En vakt slogs i huvudet med en sten och tvingades sy tolv stygn, medan den andra fick blåmärken och rivsår på sin kropp. I förhör så erkände paret misshandeln, och polisen låste in dem i separata celler. De kommer att åtalas för misshandel.

Vakterna försäkrade att de inte ha något med stölden att göra, utan att de endast tackade nej till transvestitens erbjudna tjänster.

Källa: http://www.thaivisa.com/forum/topic/644180-spanish-tourists-beat-up-security-guards-in-phuket/

4e31875a16154b857dd615f275c2661a.jpg

Läs artikeln på huvudsidan

Link to comment
Dela på andra sajter

Precis rätt sätt att uppträda som Turist I Thailand :fool: Man får väl för f*n hålla rätt på sina prylar.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...