Jump to content
IGNORERAD

Granatattack mot Chalerms rådgivare i Narathiwat


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Ett hus i den sydliga provinsen Narathiwat tillhörande Najmuddin Uma - en av vice premiärminister Chalerm Yubamrungs rådgivare i södra Thailand - attackerades med två granater tidigt i morse.

Enligt polisen så sprängde de båda granaterna upp stora hål i taket. Vindrutan på en i närheten parkerad bil skadades även. Najmuddin själv uppger att han väcktes av de höga höga explosionerna från husets framsida. Utredare säger att det verkar som att två motorcykelburna män avfyrade de två granaterna - av typen M-79 - varpå de flydde.

Kort efter incidenten så hittade man även två hemmagjorda bomber framför Yala Technical College. Man lyckades desarmera bomberna, som visade sig vara riggade att explodera klockan 07:00 i söndags, men som på grund av felaktiga strömkretsar inte gjorde det.

Källa: http://www.bangkokpost.com/news/local/344492/house-of-chalerm-deep-south-adviser-attacked-bombs-found-outside-yala-college

4ed16c2ab2d5e7aa84ad6756e8267513.jpg

Läs artikeln på huvudsidan

Link to comment
Dela på andra sajter

Jaha, nu kan man nog vara säker på att Chalerm inte kommer att sätta kosan söderut. Förresten han har ju inte städat upp maffian i Pattaya och på Phuket än.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...