Jump to content
IGNORERAD

Norrman attackerad och rånad i Pattaya


MPR Nyheter

Recommended Posts

En norrman som bor i Pattaya attackerades och rånades av tre män när han var på väg till sitt hem i Jomtien under morgonen.

Polisen kallades till Soi Watboon strax innan klockan 02:00 och träffade där offret - en 67-årig man - som verkade vara berusad. Han vägrade att låta sjukvårdare ta hand om skador på hans huvud och underkropp, och togs direkt till Dongtans polisstation. Han berättade att han spenderat natten i en bar, och att han på väg hem mötte en kvinna som föreslog att dom skulle gå och ha lite kul. Norrmannen nekade och sekunder senare så ska tre thailändska män ha kommit fram från bakom ett träd och attackerat honom. En plånbok med 3,000 baht stals och mannen fick huvudskador samt skärsår på båda sina ben. En motorcykeltaxichaufför såg honom senare liggande på vägen och ringde polisen.

Norrmannen verkade ovillig att fortsätta med fallet, utan ville åka hem till sin fru som han trodde var orolig. Polisen kommer att utreda händelsen men sade att den knapphändiga information kommer att göra det svårt att gripa någon.

Källa: http://www.pattayaone.net/Pattaya-news/75549/norwegian-attacked-robbed-close-jomtien-beach/

cf67d6ff901337f2ba845ac2c213faa3.jpg

Läs artikeln på huvudsidan

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...