Guest Gurkan21 Inlagd November 7, 2008 Dela Inlagd November 7, 2008 Tjejen och jag testade häromkvällen att tillverka patongco samma som dom tillverkar ute på gatan tidigt på morgnarna i Los om man nu är vaken då.. Själv älskar jag detta bröd eller bulle eller vad man nu ska säga, och då naturligtvis med en kopp kaffe IMG_0003.JPG IMG_0002.JPG IMG_0012.JPG IMG_0003.JPG IMG_0002.JPG IMG_0012.JPG Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Gurkan21 Inlagd November 7, 2008 Dela Inlagd November 7, 2008 Så här gick det till på våran hemmaplan http://www.youtube.c...h?v=VIfN_fZ7IC4 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
erik-sson Inlagd November 7, 2008 Dela Inlagd November 7, 2008 Hur smakade det? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
born41 Inlagd November 7, 2008 Dela Inlagd November 7, 2008 Har ni köpt påsen med mix i Thailand? Ingvar Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
toajojje Inlagd November 7, 2008 Dela Inlagd November 7, 2008 Den finns på dom flesta thaiafärrer här. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Gurkan21 Inlagd November 8, 2008 Dela Inlagd November 8, 2008 Quote Hur smakade det? Det var helt ok...men naturligtvis inte i närheten av att äta dessa i LOS. Och det gäller för övrigt allting som ska ätas,drickas,rökas,m.m Det smakar alltid bäst i Thailand Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest lars60 Inlagd November 8, 2008 Dela Inlagd November 8, 2008 Quote Så här gick det till på våran hemmaplan http://www.youtube.c...h?v=VIfN_fZ7IC4 Tack för filmen.superbra! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
erik-sson Inlagd November 8, 2008 Dela Inlagd November 8, 2008 Hej de hemgjorda jag ätit har alltid smakat bra. Brukar oftast bli sämre smak med halv-helfabrikat. t.ex. pulvermos kontra riktigt hemlagat potatismos Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.