Jump to content
IGNORERAD

Prayuth till rebeller: Visa era ansikten


MPR Nyheter

Recommended Posts

Arméchef Prayuth Chan-ocha uppmanade under gårdagen hjärnorna bakom våldet i södern - som aldrig har tagit på sig något ansvar - att komma fram ur skuggorna. "Om dom vill tala med myndigheterna så måste dom identifiera sig," sade generalen.

Det finns många grupper med rebelledare som inte lever i Thailand, utan som gömmer sig i många andra länder, sade han. "Dom ger fritt order om att våldsamma incidenter ska iscensättas så mycket som möjligt. Fler och fler oskyldiga människor har dödats i ett försök att destabilisera situationen," tillade han.

Myndigheterna har enligt Prayuth gjort allt dom kan för att desarmera spänningen i de tre sydligaste provinserna - från kompensationer för offren till att bygga förståelse och ömsesidig respekt mellan människorna i regionen.

Källa: http://www.nationmultimedia.com/national/Prayuth-to-rebels-show-your-faces-30192545.html

a815d8c50336b21f39015e6a02c65dc1.jpg

Läs artikeln på huvudsidan

Link to comment
Dela på andra sajter

Otroligt att det kan fortgå detta meningslösa våld där de skyldiga tar sig rätt att direkt avliva andra människor för någon sorts religös? tilltro.Som sagt är det svårt att försvara folk mot sådana som inte bryr sig om de blir hatade eller skitar ner sin religon? eller rörelse.Fy fan!!!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...