Jump to content
IGNORERAD

Yingluck: Vattenhanteringen i dammarna är bra


MPR Nyheter

Recommended Posts

Premiärminister Yingluck Shinawatra försäkrar att vattenhanteringen i Thailands dammar är balanserad, och säger att torkan i vissa områden inte har orsakats av att man släppt igenom för mycket vatten.

Yingluck sade att den relevanta kommittén som är ansvarig för genomsläpp av vatten i dammarna noga har övervägt vattenhanteringsplaner för att förhindra torka och översvämningar. Enligt premiärministern så har det tidigare genomsläppet av vatten inte orsakat några problem, eftersom den Strategiska Kommittén för Hantering av Vattenresurser(SCWRM) gick med på att göra det för att förbereda kapacitet inför väntat regn. Man har därefter minskat genomsläppet eftersom mängden regn blev mindre än väntat.

Yingluck gjorde uttalandet efter att Pramote Maiklad, före detta generaldirektör för Irregationsdepartementet, sade att för stora genomsläpp har orsakat torka i många områden.

Källa: http://www.mcot.net/...age/405196.html

Klicka här för att läsa mera...

Link to comment
Dela på andra sajter

Det kommer att visa sig om några månader om Yinglucks "försäkran att vattenhanteringen i Thailands dammar är balanserad" eller ytterligare en lögn, annars är nog hennes tid som PM över, eller det kanske bara var en vit lögn!

The rule of law will only have meaning if politicians, celebrities, business leaders and ordinary workers are all treated equally within society, as Thai citizens each with similar responsibilities to the country.

Man behöver inte skriva det som alla redan vet!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...