Jump to content
IGNORERAD

Matlagningens ädla konst i bilder!


andrejsdenruskige

Recommended Posts

andrejsdenruskige

Efter uppståndelsen kring den andra mattråden så har jag bestämt mig för att starta en egen tråd om detta kära ämne.

Nu förhåller det sig på det sättet, att jag är en kock av världsklass och vill dela med mig av min matlagningskonst till Er, mina kära vänner, här på MPR

Detta är bara en teaser inför vad som komma skall. Och ni får tålmodigt vänta några minuter på att jag har sorterat bilder o.s.v.

Med vänliga hälsningar

andrejsdenruskige

Ändrades av andrejsdenruskige
Link to comment
Dela på andra sajter

  • Svar 130
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • andrejsdenruskige

    49

  • Bibben

    15

  • hamnoi

    8

  • Khemmarat

    6

Mest aktiva i denna tråd

Inlagda bilder

Det vattnas i munnen när man ser bilder som denna :)

post-3210-0-22488700-1342550628.jpg

post-3210-0-22488700-1342550628.jpg

Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt!

Link to comment
Dela på andra sajter

Har du lämnat in datorn på Samhall nu igen? :)

Troligtvis den här killen som sköter tangenterna nu. Äntligen lite kvalité igen :spiteful: /hn

Arguing on the internet is like competing in the special olympics even if you win you're still a retard.
"Du är nog inte rasist, du är troligare en sasist; en svamlande arbetsskygg sexturist" @Atom

Link to comment
Dela på andra sajter

Nu blev man nyfiken...

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige

Såja, såja! Lugn i skutan era nedrans golvsvabbare!

Här kommer era efterlängtade bilder. Ja, faktiskt början på en helt otrolig maträtt.

Detta är något som ni alla känner igen och säkerligen har hemma.

Detta tas efter behov och smak. Denna gång blev det 6st.

post-3653-0-56456200-1342550824_thumb.jp

Dessa godingar ska se ut så här när dom är färdigbearbetade. Till sånt används med fördel en kniv.

post-3653-0-15921600-1342550838_thumb.jp

Sedan började jag att darra på handen och ljuset var inte det bästa. Men här kommer ytterligare en ingrediens.

post-3653-0-00942300-1342550852_thumb.jp

Till denna maträtt använde jag två av denna sort. Så ser dom ut efter att man öppnat både paket och själva vitlökens ytterskal.

post-3653-0-83778800-1342550865_thumb.jp

Och tjoff så var det mindre bitar även av denna vara. Samma kniv som ovan användes för att göra detta.

post-3653-0-92441200-1342550878_thumb.jp

post-3653-0-56456200-1342550824_thumb.jp

post-3653-0-15921600-1342550838_thumb.jp

post-3653-0-00942300-1342550852_thumb.jp

post-3653-0-83778800-1342550865_thumb.jp

post-3653-0-92441200-1342550878_thumb.jp

Link to comment
Dela på andra sajter

Mobba inte Ruskprick, han gör ett viktigt jobb.

och ta inte mina ord för det :

Jobba på Samhall

www.samhall.se/Om-Samhall/Jobba-pa-Samhall/

Möt utmaningen med oss och sök Sveriges viktigaste jobb

Att försöka är det första steget mot misslyckande./ Homer Simpson

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest Oregistrerad knasen

Troligtvis den här killen som sköter tangenterna nu. Äntligen lite kvalité igen :spiteful: /hn

Snygg dräkt du har på dig Hamnoi, du klär i den.. Hoppas du levererar bättre kvalité iklädd den :thumbsup:

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige

Just det!

Hör på Khemmarat.

Till denna maträtt kommer ni även att få skåda en efterrätt utan dess like.

Nåja, över till bilderna. Detta, mina herrar, är mat när den är på topp.

Detta ser ut som att det är något klåpar margarin, men se, så är icke fallet.

Det är nämligen "meget godt egnet" till att steka med.

post-3653-0-40669600-1342551609_thumb.jp

Sedan så börjar pannan att bli varm

post-3653-0-19181400-1342551626_thumb.jp

Och häri ligger då detta utsökta smöret. När smöret börjar bli smält så ska både chili och vitlök i pannan för att fräsas. Givetvis glömde jag att fota det, men ni fattar nog hur man gör.

post-3653-0-42173500-1342551641_thumb.jp

Nästa bildserie kommer att handla om färdigställandet.

post-3653-0-40669600-1342551609_thumb.jp

post-3653-0-19181400-1342551626_thumb.jp

post-3653-0-42173500-1342551641_thumb.jp

Link to comment
Dela på andra sajter

Snygg dräkt du har på dig Hamnoi, du klär i den.. Hoppas du levererar bättre kvalité iklädd den :thumbsup:

Dagens andra gnägg :thumbsup:

Blir en clirre i repris 55.55.55.55.55

Och nu kanske det inte blir bortmodererat heller :dirol: /Hn

Arguing on the internet is like competing in the special olympics even if you win you're still a retard.
"Du är nog inte rasist, du är troligare en sasist; en svamlande arbetsskygg sexturist" @Atom

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige

Nu har jag beslutsångest.

Det blir ju lite av en Grand Finale och jag undrar då om mina bilder på efterrätten ska vara med i denna korta, men superba bildserie.

Så att säga satsa allt på ett kort eller riskera att efterrätten faller i glömska om jag lägger in den i ett annat inlägg.

Ja, ni förstår nog.

Ähhh

Blåser alla stålar på en raket.

Håll i er gourmander, för nu djävlar!!!!!!

Jepp! Här ser ni härligheten själv. En 600g påse med ljuvlig Kylling & Pasta.

Nu blir man skakig och man får se upp så man inte fladdrar till. Bara halva påsen ska användas!

I morgon blir det en repris och då har ju smarta jag receptet här. Fan så enkelt.

post-3653-0-09432900-1342553377_thumb.jp

Sedan ska det blandas med chilin och vitlöken.

post-3653-0-32654000-1342553394_thumb.jp

Såja, nu är det klart och serverat

post-3653-0-32654000-1342553394_thumb.jp

Och här kommer efterrätten.

Til denna använda jag samma smör som tidigare i tråden.

Resultatet kan ni skåda här. Det riktigt vattnas i munnen på er, kan jag tänka mig.

post-3653-0-24376400-1342553348_thumb.jp

Voilá

Färdig, med smör och allt!!!!!

post-3653-0-46802100-1342553362_thumb.jp

:crazy:

post-3653-0-91329800-1342553406_thumb.jp

post-3653-0-24376400-1342553348_thumb.jp

post-3653-0-46802100-1342553362_thumb.jp

post-3653-0-09432900-1342553377_thumb.jp

post-3653-0-32654000-1342553394_thumb.jp

post-3653-0-91329800-1342553406_thumb.jp

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige

Jävla skitforum!!!!!

Bilderna blir ju uppkukade!!!!!!!

Snart lägger jag ner om det ska vara på detta sätt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Snygg dräkt du har på dig Hamnoi, du klär i den.. Hoppas du levererar bättre kvalité iklädd den :thumbsup:

Jag kallades för Superman efter mina nattliga bravader när jag var i Los.Eller var det Supermao :54:???..skitsamma :blink: /Hn

Arguing on the internet is like competing in the special olympics even if you win you're still a retard.
"Du är nog inte rasist, du är troligare en sasist; en svamlande arbetsskygg sexturist" @Atom

Link to comment
Dela på andra sajter

Magiskt, ring Nobels matkommitté omedelbart!!!

Hells kitchen, vad är det, nu är det Samhalls kitchen ft Andrej som är den stor serien världen över..

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Lätt årets bästa mattråd! Här ligger de sk "matexperterna" i lä :thumbsup:

:av-109998:

Sand gör sig bäst på vykort :)

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige

Magiskt, ring Nobels matkommitté omedelbart!!!

Hells kitchen, vad är det, nu är det Samhalls kitchen ft Andrej som är den stor serien världen över..

En får buga!

Som sagt så blir det samma maträtt i morgon. MEN på torsdag så fixar jag något annat och då bör ni inte missa denna tråd!

Link to comment
Dela på andra sajter

En får buga!

Som sagt så blir det samma maträtt i morgon. MEN på torsdag så fixar jag något annat och då bör ni inte missa denna tråd!

Jag sitter redan klistrad här vid datorn med ett chipspaket som sällskap...

EDIT: ändrar mig, popcorn är nog bättre

Ändrades av Bibben

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

En får buga!

Som sagt så blir det samma maträtt i morgon. MEN på torsdag så fixar jag något annat och då bör ni inte missa denna tråd!

Reprisering id da shit, så en har chans att förstå alla momenten :14::thumbsup:

Att försöka är det första steget mot misslyckande./ Homer Simpson

Link to comment
Dela på andra sajter

Underbart att se en riktig mästare jobba!

Först då fattar man hur mycket man har att lära sig om matlagning på lite högre nivå.

Tack så mycket.

Link to comment
Dela på andra sajter

Reprisering id da shit, så en har chans att förstå alla momenten :14::thumbsup:

Kolla här:

http://www.maipenrai.se/forum/t/20443-matlagningens-aedla-konst-i-bilder/

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Underbar maträtt där själva uppläggningen på tallriken satte pricken över i.

Det löser sig, sa han som sket i vasken.

Link to comment
Dela på andra sajter

Magiskt, ring Nobels matkommitté omedelbart!!!

Hells kitchen, vad är det, nu är det Samhalls kitchen ft Andrej som är den stor serien världen över..

Lätt årets bästa mattråd! Här ligger de sk "matexperterna" i lä :thumbsup:

:av-109998:

Hmmm. undrar var min bildsvit är när jag lagade gulash. gömd någon stans på MPR ialla fall

/Enis

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

andrejsdenruskige

Hmmm. undrar var min bildsvit är när jag lagade gulash. gömd någon stans på MPR ialla fall

/Enis

Ingen som lär minnas den efter min otroliga matlagningstråd. :crazy:

Ja, du ser, du har själv glömt var du lade din tråd.

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag kan knappt bärga mig till mästerkocken kommer att leda oss längre in i den verkliga gastronomins finllir och förevisar den mest nyckfulla

och svårbemästrade maskinen, nämligen MIKROVÅGSUGNEN! :jester:

Mvh

Amja

"Thais are the best friends money can buy"- Graham Greene

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...