Jump to content
IGNORERAD

Inga badvakter på Phukets stränder


MPR Nyheter

Recommended Posts

MPR Nyheter

Regnperioden är snart här, en farlig tid för badande i Phuket, men detta till trots så har öns badvakter fortfarande inte återvänt till sina torn vid populära turiststränder på öns västkust.

Anledningen är att inte ett enda företag eller organisation har lagt bud på regeringens kontrakt att tillhandahålla badvakter på Phukets stränder.

Detta är den andra elektroniska budgivningen som slutat utan bud sedan Phuket Lifeguard Clubs kontrakt gick ut den 2a april. "Vi kommer att ringa in badvaktsföretag för att se om vi kan komma fram till en överenskommelse", sade en tjänsteman på Phukets administrationsorganisation.

Prathaiyut “Nut” Chuayuan, vd för Phuket Lifeguard Club, sade att det största problemet för badvakterna är finansiering och brist på stöd för att utveckla professionell träning för att försäkra att badvakterna är kvalificerade. "Förra året var tufft. Vi är utmattade och vissa av oss vill vila. Jag tycker att det vore rättvist om administrationsorganisationen öppnade budgivningen för andra. Men om dom inte kan hitta nån som fortsätter med tjänsten, så kommer vi att göra det. Vår högsta prioritet har alltid varit allmänhetens säkerhet", sade han.

Källa: http://www.phuketgazette.net/archives/articles/2012/article12921.html

Klicka här för att läsa artikeln tillsammans med bild

Link to comment
Dela på andra sajter

Det vore väl något för tucktuck maffian.

VA,,,DRUNKNAR DU??!!!

OK,,,JAG KOMMER!!!!,,,,,BARA LÄGG UPP 200 BHAT I FÖRSKOTT!!!

En chang är alltid en chang om än i ett sprucket glas

Våga vägra fesbok

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...