Jump to content
IGNORERAD

Tina Enghoff med utställningen ”Jag är ingenting”


Enis

Recommended Posts

0d48c32f1669dc870f714cdbe4dae321.jpg

Tina Enghoff, Jag är ingenting

Den danska fotografen Tina Enghoff har ett djupt engagemang i sociala och politiska frågor. I utställningen skildrar hon kvinnor vars drömmar om en ny framtid krossats i skuggan av en allt hårdare dansk invandringspolitik.

Den alltmer framväxande framlingsfientligheten i Europa engagerar många konstnärer idag. Vi är vana att möta skildringar av utsatta människor inom dokumentärfotografin, men mer sällan i det iscensatta formatet. Det gör vi dock i Tina Enghoffs bildserie ”Seven years” (Sju år) som utställningen bygger på. I dessa fängslande bilder och videoverk skildras några kvinnor vars drömmar om ett bättre liv krossats i skuggan av en allt hårdare dansk invandringspolitik. Är det hit Sverige är på väg?

http://www.kulturhuset.se/default.asp?id=3191&domain=http%3A%2F%2Fwww%2Ekulturhuset%2Estockholm%2Ese%2F&url=default%2Easp%3Fid%3D39095

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

Klart vi ska bekämpa främlingsfientlighet och vi kan börja i rikets tredje stad Malmö. Där skulle en stor Hollywood film spelats in som bygger på en judisk bestseller. Simon Wiesenthel Centret avrådde dock filmbolaget från detta pga judarnas situation i Malmö. Antisemitismen i Malmö kan delvis skyllas på vänsteretablisemanget. Naturligtvis finns det en annan mycket enklare förklaring till judarnas situationen i Malmö men den går jag inte in på här.

Antisemitismn i Malmö

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...