Jump to content
IGNORERAD

Havregrynsgröt


Birger

Recommended Posts

En fråga från en ristrött farang: finns det havregryn att köpa någonstans om man nu hellre vill ha gröt till frukost än ris? Eller måste man i så fall importera själv?

Link to comment
Dela på andra sajter

mamma bäng fan pappa käng

Finns på närmaste Big C tex.

Oat, Oatmeal ..

Dock är det oftast den ljusare varianten och undrar om den inte är förbehandlad på ngt sätt också.

/mvh

"Stupidity has a certain charm - ignorance does not." F. Zappa.

".. When I went to school they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assigment. I told them they did not understand life." J Lennon

Link to comment
Dela på andra sajter

Chrille Columbus

Bra då kanske man inte behöver packa ner kartongen med gyllenhammar i resväskan. Det är ju så att det mesta i matväg finns att köpa i Thailand sill ingredienser till sauce bernaise ( smör, torkad dragon, vinäger, lök, vatten :) och så ägg eventuellt lite rosépeppar eller grovmald svartpeppar) kan inte thai namnen på dessa produkter. Så det finns ju ingen anledning till att släpa med en kartong såspulver från Sverige. Egentligen har ju detta inte nåt med havregryn att göra, men ibland så pratar folk om att fylla resväskan med massa exotisk "svensk" mat som nötchoklad (av kass kvalitet)senap (gjärna polsk) :lol: , sillkonserv , rökt "fiskäggsgegga" Absolut vodka , och andra galna ting som finns att köpa på plats med bättre kvalitet och ibland i vissa fall billigare.

Satanister är ganska snälla bara man låter bli att jävlas med dem.

Link to comment
Dela på andra sajter

Fins bra kött också men som alt annat som vi vill ha kostar det. OK du har 80 000 bht men på en dålig pension får man tänka på utgifterna. Men som min fru säger vad kostar ölen då. :drinks:

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...