Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Herr Chang

Dags att ta betalt för MPR?

Recommended Posts

Herr Chang

Jag tycker det är dags att överväga om vi ändå inte ska ta betalt för ynnesten att få vara medlem på MPR. Lämplig nivå kan vara ett hundra kronor i månaden som ska betalas i förskott. Man kan också tänka sig en liten rabatt om man betalar för ett år i förväg, säg att det då kostar ett tusen kronor. Moderatorer givetvis undantagna från avgift.

Det är mycket möjligt att vi tappar ett antal snåla medlemmar, men har man råd att åka till Thailand är väl detta en marginell utgift?

Om tusen medlemmar väljer att betala får vi ju in minst en miljon kronor per år. Dessa kan bland annat användas till att bekosta moderatorernas besök i Thailand med hotell och traktamente.

Vad tycker ni?

Herr Chang har talat.

Share this post


Link to post
Guest Atom

Tycker det låter fullt rimligt, men som sagt BTT och ett par till lär ju knorra. En ide vore ju att varje mod/admin fick välja ut typ 3 favvomedlemmar som slipper betala, därigenom riskerar vi inte att tappa de få som verkligen bidrar med nåt.

Share this post


Link to post
Joints

Vad jag har förstått från swippe så är den verkligheten snart här. Han är inte riktigt klar med exakt hur det kommer att se ut men finansieringen kommer från både sponsorer och medlemmar. Gällande sponsorer så snackar vi inte någon glasskiosk utan antingen Ving eller Fritidsresor plus några andra drakar.

Den goda nyheten för oss är att vi kommer att få en fast lön på cirka 50.000 B + en massa gratisgrejer typ resor och hotell. För Surin som är hedersmoderator gäller lite andra regler. Den tråkiga delen är att vi måste moderera hårdare. Det ska bli ett forum för hela familjen. Barnen kommer att ha sin egen avdelning (där kommer enbart surin att få moderera). Det blir slutjatat om Pattaya. Enbart negativa kommentarer om den staden kommer att tillåtas. Allt annat om Thailand ska bara vara positivt. Så inget prat om politik, krig, sjukdomar, lurendrejeri, brännmaneter, prostitution osv. Vi siktar på att bli det absolut politiskt mest korrekta forumet i hela Sverige med andra ord.

Medlemmarna kommer att delas in i olika grupper. En gratis grupp som egentligen bara för tillgång till sponsrade avdelningar gällande shopping, hotell och resor. För cirka 100 sek om året får man tillgång till forumet, skriva och läsa men inte att ge karma. För 100 sek i månaden får man en valfri avatar, karmastatus, diverse rabatter hos företag och tillgång till ytterligare en forumavdelning. Sedan har vi gruppen Guldmedlemmar. Hur den ser ut är inte riktigt klart men här kan speciella medlemmar tas in som skriver bra.

Swippe har sagt att han ska ge lite mer exakt info så småning om. Det hela kommer att köra igång till sommaren som det ser ut. Än så länge har vi chansen att påverka så jag tycker vi kör lite allmän brainstorm så får vi se om det dyker upp något ännu bättre.

Share this post


Link to post
Guest Atom

Det är ju schysst att man äntligen får lite betalt för det här slavgörat men vi får nog införa de här nyheterna lite i taget, genomsnittsmedlemmen är trots allt en småfattig, lallande Pattayatorsk så tappet skulle nog bli för stort om vi införde allt på en gång.

Share this post


Link to post
Joints

En uträkning har visat att två flerbarnsfamiljer genererar lika mycket pengar på ett forum som 100 pattayarävar. Vi har alltså inget att förlora på att göra oss av med dem. Men jag håller med att vi måste gå försiktigt fram med att grunda idéen hos medlemmarna.

Share this post


Link to post
Kim

Det blir slutjatat om Pattaya. Enbart negativa kommentarer om den staden kommer att tillåtas. Allt annat om Thailand ska bara vara positivt. Så inget prat om politik, krig, sjukdomar, lurendrejeri, brännmaneter, prostitution osv. Vi siktar på att bli det absolut politiskt mest korrekta forumet i hela Sverige med andra ord.

Skönt att vi har den här forumavdelningen enbart för mods. Här kan vi ju fortsätta med det vanliga snusksnacket eftersom medlemmarna inte kommer åt den.

Ser fram emot förändringarna med stenhård moderering.

För övrigt så bjuder jag er på den här snuskbilden bara för det är helt ocensurerat i den här forumdelen. :wub:

post-3323-0-48704900-1301307866_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Surin P3

Eftersom det inte gick att öppna bilderna för offentligheten, så får vi väl göra så här då.

Share this post


Link to post
Guest Atom

Håll inte på och trixa nu Surin, jag litar inte på att du inte fuckar upp det totalt och helt plötsligt så kan alla läsa våra små hemligheter.

Share this post


Link to post
Guest wille

The Story of P3. Alltid fucka up - livet som finsk smågangster i Surin. Dummies guide to how to rob a risfarmer on his last satang.

Share this post


Link to post
Guest Atom

Dummies guide to how to rob a risfarmer on his last satang.Det var allmän kurs i engelska va?

Share this post


Link to post
Guest wille

Dummies guide to how to rob a risfarmer on his last satang.Det var allmän kurs i engelska va?

Om Surin skall förstå måste vi skriva med såväl syftningsfel som grammatiska diton.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...