Jump to content
IGNORERAD

[Recept] pizza sallad


hoggarn

Recommended Posts

Pingislover

Jag hade en pizzeria för ett en 12-13 år sen

vi gjorde såhär (i en Scanbacback om ni vet vad det är)

Fyllde 2/3 med riven vitkål

½ liter vatten

½ liter olja

1 kopp socker

3 nypor salt

4 nypor svartpeppar

1 dl vinägwr 5%

½ resturangburk med strimlad röd paprika med lag

rörde om som en tok och lät vila i i en 3-4h

sen smakakde man av och kryddade efter behov

Pingis i LOS

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag brukar köra med en slatt ättika också eftersom jag gillar den rejält sur. Och dessutom krydda med oregano. Mumma!

Link to comment
Dela på andra sajter

Guest Fredman

Jag hade en pizzeria för ett en 12-13 år sen

vi gjorde såhär (i en Scanbacback om ni vet vad det är)

Fyllde 2/3 med riven vitkål

½ liter vatten

½ liter olja

1 kopp socker

3 nypor salt

4 nypor svartpeppar

1 dl vinägwr 5%

½ resturangburk med strimlad röd paprika med lag

rörde om som en tok och lät vila i i en 3-4h

sen smakakde man av och kryddade efter behov

Pingis i LOS

Så ska det se ut. Vart tog den röda paprikan vägen i all pizzasallad? Blev bagarna för snåla?

Link to comment
Dela på andra sajter

Så ska det se ut. Vart tog den röda paprikan vägen i all pizzasallad? Blev bagarna för snåla?

Röd paprika?

I pizzans huvudstad Södertälje har det aldrig funnits nån röd paprika i pizzasalladen.

Det är det lag på.

Link to comment
Dela på andra sajter

Ska definitivt finnas röd paprika i salladen, annars har dom snålat på ingredienserna.

Link to comment
Dela på andra sajter

GammalDansken

Ska definitivt finnas röd paprika i salladen, annars har dom snålat på ingredienserna.

Precis vad dom gör, dom snåla jävlarna - bara kål, kål, kål, svartpeppar och oregano.

Fattar inte att dom inte inser att det röda är ett trevligt inslag i en enkel sallad.

Those who can write have a lot to learn

from those bright enough not to

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag gillar när pizzasalladen smakar lite åt det vitlökiga hållet, mitt recept!

Strimlad vitkål

Italiensk salladskrydda

Vitlökssalt

Salt

Grovmalen svartpeppar

Äpplecidervinäger

Sparsamt med smaklös olja.

Strimla, lägg i en 1/3del och mellankrydda, 1/3 mellankrydda och sista 1/3delen och krydda.

Häll i en slatt vinäger

Rör som en tok.

Låt vila i kylen under lock/plast

Rör som en tok

Låt vila

Smaka av spadet i botten och komplettera kryddmässigt efter egen smak.

Vill du ha inlagd paprika så häv i nu

Håller sig 3-4 dagar i kylen men brukar inte bli speciellt långlivad i mitt hem!

Link to comment
Dela på andra sajter

Byt med fördel ut svartpepparen mot citronpeppar

Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt!

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...