Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Fritz

  Spontanträffar

  Den här tråden ska bli intressant att följa från läktaren.
 3. ragson

  Spontanträffar

  Jag med.. Men var är du då? Skickat från min SM-G950F via Tapatalk
 4. Fritz

  Svenska kronan VS Thai baht

  Ja surt som f-n är det att SEK tappar mot THB men inte kallar jag det för att SEK befinner sig i fritt fall vilket är något helt annat.
 5. Soengsang

  Svenska kronan VS Thai baht

  Absolut så är det, mot tex EUR har den på 4-5 år stärkts ca 20%, men mot SEK ca 30%.....surt för Svenskar.
 6. 65Selander

  Dagens Humorbild

 7. audirs2

  Dagens bild

  Ser du till Karl den VII?
 8. audirs2

  Armetrupper rullar in i Bkk

  Ibland är det pansar vagnar i Stockholm åxå!
 9. Kingen

  Spontanträffar

  Glöm inte öronplugg vad än ni gör.
 10. Kingen

  Svenska kronan VS Thai baht

  THB är ju stark mot US Dollarn, AU Dollarn, Euron och Punden. Har inget att göra med att kronan är svag utan THB är fullständigt orealistisk. Det kommer svida för Thailand om inget drastiskt görs med den överdrivet starka THB. Sen undrar man ju om dom vill ha turister över huvudlaget? Tanke på att dom gör det svårare och svårare för turister. Sen ska vi inte tala om vad dom gör för expats... dom vill verkligen inte har några expats i Thailand längre.
 11. Soengsang

  Svenska kronan VS Thai baht

  Nja, överskattar inte det minsta....men en SEK i fritt fall påverkar naturligtvis växelkursen för de med SEK som inkomst, särskilt då det du länkar sker. Hade naturligtvis vart bättre om inte SEK sjunkit som den gör.
 12. Tja, de säger ingen kupp eller liknande är på gång, kungen har väl födelsedag.....men efter den då? Helt säker på att de jäser i många led, och kupper brukar inte annonseras i förväg? https://www.nationthailand.com/news/30373485
 13. Tallviking

  Svenska kronan VS Thai baht

  Tror du överskattar svenskarnas betydelse för thailändska ekonomin.....
 14. Soengsang

  Thai Airways

  Jag har ärligt talat inte flugit eko i deras 777 från/till Sverige, men anser den service de erbjuder är allt för ojämn och inte prisvärd, ens när man betalar lite mer för biljetten. Norwegian går mest bort pga inte dagliga direktavgångar, samt dagflight till Sverige. Men som sagt, direkt med med Thai är outstandig, men det finns gränser.....trött på deras snorkiga personal, 50/50 man får en sådan besättning. Även poängprogrammet i ROP suger, fan så segt att komma till guld, har nu guld med Qatar efter nästa resa tillbaka till Sthlm, och milen tickar in bra, och kan snart användas för en billigare resa, men ok suger att mellanlanda efter 6h, men samtidigt bra att de har 3 dagliga avgångar från ARN.
 15. Tallviking

  Thai Airways

  Thai Airways skall nu börja ta betalt för de som vill sitta på främre raden och vid nödutgångarna Skälet dom anger är "Dålig lönsamhet" http://www.khaosodenglish.com/life/2019/07/23/thai-airways-to-charge-extra-for-more-legroom/
 16. Today
 17. Stefan

  Spontanträffar

  Jag också!
 18. audirs2

  Dagens Humorbild

 19. Esspe

  Thai Airways

  Du hade nog otur. Det enda jag håller med om är att flygvärdinnorna ibland kan vara lite "SAS-style" dvs lite arroganta. Förr var det bara unga tjejer men nu är dom äldre också och lite arroganta ibland. Maten brukar vara bra men det varierar lite. Har dock aldrig fått så dålig mat som på Finnair hem senast, uruselt. Senaste resorna har varit relativt nya plan med bra säten. Har hört folk som säger att dom aldrig kommer att flyga med norrbaggarna igen medans andra tycker det varit bra. Alla flighter är inte lika men Norwegian går bort för min del då dom får väldigt stora problem så fort det händer något. Hur många artiklar har man inte sett med folk strandsatta lite överallt och servicen då verkar vara urusel. Dom har ju inte alls samma flexibilitet som andra bolag. Har flugit dom inom Europa och det var ok men vid en titt på tavlan på Kastrup var 70% av förseningarna deras plan.
 20. Sangwal

  Spontanträffar

  E på plats
 21. rolba

  15-årig bröllopsdag

  Efter 50 är det utförsbacke. Grattis i alla fall.
 22. ItaMar

  Tiggare / begpackers

  PK folk är inte sämre bara dummare än bättre människor
 23. thomas001

  15-årig bröllopsdag

  Det har bara gått utför med mig.............
 24. Enis

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Har du ringt användarstöd och meddelat dem den glada nyheten? enis
 25. Fantomen

  Spontanträffar

  För egen del känns det som det blev en hel lastpall med punschpraliner igår. Hade inte frugan haft körkort och kört hem idag hade vi fortfarande varit kvar i Bankan. Ska försöka pallra mig in till Harrys lite senare men måste ta en stödvila först.
 26. Mankan

  Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

  Läser jobbmejl och inser vilken jävla tur jag har. Någon vill använda mitt konto för att överföra 18,5 miljoner dollar och jag får 50 %. Nu blir det att boka Business hädanefter. Jippi
 27. kongo24

  15-årig bröllopsdag

  Grattis till er båda Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk
 1. Load more activity
NYTT INNEHÅLL


×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy policy