Jump to content


  • Registrera dig

    För att vara med och diskutera Thailand och en massa annat...

  • Forumstatistik

    • Antal trådar
      40,2k
    • Antal inlägg
      1,7m
  • Medlemmar

    • Antal medlemmar
      9 123
    • Flest online
      329

    fogit26277
    Nyaste medlemmen
    fogit26277
    Medlem sedan
  • Karmatoppen

    1. 1
      Kenneth4618
      Kenneth4618
      320
    2. 2
      rolba
      rolba
      276
    3. 3
      Enis
      Enis
      175
    4. 4
      Peolito
      Peolito
      139
    5. 5
      ellim63
      ellim63
      128

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt

  1. Igår...
  2. Dalton

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Testade att göra en egen Calzone…. Jävligt gott, men har ju lite att jobba på med det estetiska 😂
  3. ellim63

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Smörstekt lubbfilé, dillkokt amadinepotatis och en romsås med massor med dill.. fantastiskt gott! Självklart får frugan en matlåda också, hennes bytta med romsås står redan i kylskåpet! 💕
  4. Peolito

    Vad dricker ni just nu?

    Onsdag är ju lillördag. Kan vara trevligt. Ska kolla almanackan 😀 Ja, ganska len med lite vaniljsmak tycker jag.
  5. rolba

    018 Donald Trump

    Ibland är det lite Kim Jong-Un över han.
  6. rolba

    Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

    Laddar inför morgondagens arbete. Tydligen är det siffran 8 som gäller nu. Tur eller otur får visa sig. Jag lovade att ta ett jobb i Stockholm i 3 veckor. Blir tydligen 8 veckor. Fick en beställning på en bardisk igår. 8 meter lång. 8 fordon på tomten. Ska försöka halvera beståndet. Pallar nog inte 8 öl ikväll.
  7. Finns överhuvudtaget O retirement som multiple nu för tiden? Annars är det väl 90 dagar och sen ettårs extension som gäller. Sökes för ett år i taget. Reser man ut behövs reentry permit.
  8. rolba

    Vad dricker ni just nu?

    Gått in på större flaskor nu. Verkar ha en normalare skumfaktor.
  9. Nicholas

    Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

    @Enis A friendly reminder.
  10. janne_h

    Spelar du biljard?

    Har nu spelat några veckor på mitt Cornilleau utomhus bord. Och jag kan konsterna att Cornilleau,s ingenjörer inte verkar studerat specarna för ett biljardbord ett dugg. Utan verkar byggt utifrån ett vykort. Förutom att vallen lutar åt fel håll. Så är den för hög enligt internationell standard som säger att nosspetsen på vallen ska ligga på 36 mm ca. Här ligger den på 40 mm .kändes lite trångt när man skulle skjuta ner bollar. Som på andra bord jag spelat på går i utan problem. Fickorna är 6-7 mm mindre i munnen, än minimimåttet enligt internationell standard. Vilket i och för sig inte är några problem att träna på. Då man tvingas skjuta mer precist. Bollarna sugs till vallen som magnetiska. Då noshöjden är fel. Vilket gör att dom inte stöts bort lika lätt. Fickorna är i plast. Och bollen har studsat ut från botten av fickan ett antal gånger vid hårda stötar. Oavsett detta, så har jag väldigt kul att spela varje dag. Trots att jag ibland blir väldigt irriterad på dom höga vallarna. Som då gör träffytan på bollen mindre än normal, när köbollen ligger vid vallen. Man trodde inte att ett billigt kinesiskt bord för 20 000 baht (som i och för sig är modifierat för 10 000 baht). Skulle vara bättre att spela på Än ett franskt bord. Som kostar 220 00 baht i Thailand. Man skulle kunna ställa frågan, till dom franska ingenjörerna som ritat bordet. Hur tänkte ni här? Många error i konstruktionen är det. När jag fick bordet var det dessutom en bubbla från något skräp under duken. Vilket gjorde att dom fick skicka en ny skiva på garanti att spela på. Var på Roq vid odenplan. Och spelade på riktigt skiffer bord. Inga problem med storlekarna på fickorna där. Helt annan känsla att spela på skiffer. Sunbrella duken som är vatten säker. Den är extremt snabb. Vilket är ungefär nästan som man skulle spela på ett glasbord. Vilket är priset man får betala. Om man vill ha utomhus bord, som tål väder och vind. När jag spelade på Roq med skiffer bord och simonis duk. Så var känslan av att ha mera kontroll på bollen ganska skön. Då det är svårt att skruva bollar på en sunbrella duk. Då bollen har svårt att greppa på samma sätt som på en inomhus duk. Å andra sidan tvingas man att kontrollera bollen på andra sätt på ett inomhusbord.
  11. O retiriment multi entry ger Dig 90 dagars vistelse i Thailand vid varje inresa. Så i princip om du reser in just innan visumet går ut (enter before) kan Du vistas i 15 månader. Single entry ger 90 dagar OA visum möjliggör en total vistelse om två år om man reser in precis innan visumet går ut, andra året ska man fixa re-entry permit innan man åker ut.
  12. Tanken var ett O (utan A) om möjligt men principen gtällande frågan borde vara den samma. Startvisat ett multientry O. Jag följer med i din tankegång och tror nog också att det är så.
  13. rolba

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Snabblunch så man hinner med att inte jobba så här på måndagen.
  14. Om du menar ett OA-Visa, så är svaret Ja, man måste ha ett reentry permit, om man reser ut, för att hålla uppehållstillståndet vid liv.
  15. Ni som kanske vet och varit med om det. När man skaffat sig ett O visa on retirement är planen attt ta en tripp i slutet för att få en instämpling dagen innan visat löper ut. Om jag förstått rätt har man då 12 månader från instämplingen. Behöver man då reentry permit år två eller löper det som visat från början (multientry)?
  16. Wangthong

    Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

    Fördriver tiden.
  17. Kenneth4618

    018 Donald Trump

  18. ellim63

    Vad dricker ni just nu?

    Är den god?
  19. Wangthong

    Vad dricker ni just nu?

    Är i Solna tänker åka båten från solna till riddarholnen och ta en öl ikväll bor i Sumpan. Imorgon bor jag i Gamla stan så ti eller onsdag kväll känns det som läge för ett besök på Zummen. Slutar jobba kl 16 i sumpan. Har jag tur passar det dig eller någon annan också.
  20. Kenneth4618

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Rester
  21. måne

    Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

    Picknick på Vinön med 2 Morsdagare
  22. Peolito

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Igår. Musslor på Akkurat.
  23. Kenneth4618

    Vad gör du JUST nu? Bildtråd.

    Äntligen
  24. rolba

    Vad åt Ni idag? Bildtråd.

    Måndag, då får man nöja sig med ett par limpkanter med hemrullade köttbullar. (Jag rullade hem dem från von Lidl i lördags) Kaffet kallnar betydligt snabbare här än i Thailand
  25. audirs2

    Aerosmith

    Denna Rolling Stones kan jag stå ut med!
  26. Peolito

    Aerosmith

    Finns i min skivsamling Golden Earring Live från 1977 med megahitten radar love.
  1. Visa mer innehåll
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...