Jump to contentAbout This Club

Lite mer vågat, men helt och hållet frivilligt. 18+ år är ett krav.
 1. What's new in this club
 2. andrejsdenruskige

  Hur många nationaliteter har ni legat med

  Dags för en påminnelse. Saknar dina kvalitetsinlägg
 3. Stoneys

  Dagens "grabb" !!

  Tråd lyft.
 4. Inga stålar inblandade, fan vi var 16-17 år..
 5. Fyra olika tänkte jag lite snabbt när jag läste första inlägget. Men efter att ha läst alla inlägg kommer man på flera. Mindre än tio i alla fall så SC behöver inte känna sig hotad.
 6. Första var en Alien kostade 49kr
 7. Ett par tusen minst(är styrman)
 8. Wow du vinner, jag är faktiskt impad
 9. Det är billigast så
 10. Ingen som har nämt Israeliska brudar....Det blev några stycken under min tid som FN-soldat i Sinai. Kan t.o.m plussa på med en Egyptisk tjej under samma tid. Det gäller att visa respekt åt båda sidor.............
 11. KaiserBlood

  Hur många nationaliteter har ni legat med

  Inte så många att jag kan skryta om det här bland alla kåta gubbar Dock så var det en Grönländska som fick äran att ta min svendom. Efter det hade jag jäkligt svårt att ragga på blonda tjejer....
 12. Det har ju blivit några flaggor i olika länder under ett snart 50 årigt liv, eftersom jag jobbat med det jag gör så har det uppenbarat sig många möjligheter och sen har det klart hjälpt att jag inte har haft så värst många långvariga förhållanden - det är ju bra för den inre moraliska kompasen iallafall att inte vara otrogen... Danmark, Norge, Finland, Färöarna, Tyskland, Spanien, England, Holland, Belgien, Irland, Israel, Turkiet, Italien, Slovenien, Ungern, Frankrike, Polen, Tjeckien, USA, Indien, Iran, Thailand, Malaysia, Burma, Laos, Vietnam, Kina, Hong Kong, Indonesien, Australien, Filippinerna, Japan. 32 flaggor allt som allt, en del av dessa har dock erövrats på neutral mark.
 13. Ganska många nationaliteter har det blivit även om den dekadenta delen av mitt liv är över sedan länge. Framförallt min tid som den ende vite studenten på University of Botswana gav mig många möjligheter till exotiska erövringar typ Namibia, Leshoto, Zambia och Ekvatorial Guinea. Tror dock mer det var nyhetens behag som gav mig alla dessa möjligheter, i snoppstorlek stod jag mig nog ganska slätt..... Sedan har jag givetvis haft sex i en väldigt massa flera länder, även på senare tid, men då har det bara varit jag själv och fröken höger, med fröken vänster krampaktigt hållandes i mobilen där porrullarna huserar.
 14. Döm inte alla efter dig själv, hehe.
 15. Cavemannen

  Hur många nationaliteter har ni legat med

  Du får ju inte räkna med alla pojkar du satt på
 16. andrejsdenruskige

  Hur många nationaliteter har ni legat med

  Detta måste ju bara citeras, så vi hoppas att du hittar tillbaka till dina inlägg när ditt tillstånd gått över, om 4 dagar eller så.
 17. Är det målsnöret man skymtar där, någon halvmil bakom honom / SatanG
 18. HuaHindinnge

  Hur många nationaliteter har ni legat med

  Grenen han tränar i är 100 liter helrör, inte 100 meter helrör. 555
 19. Audrias eller vad fan du heter din ideot du kan skriva i förtäkta meningar men det gör inte jag Fredman och det vet duta reda på saker k an du svarar på sånt du inte vet etg djävla skit om..
 20. Nu jävlar slog MPR’s mästare i 100 m helrör till igen! En klass för sig, t.o.m. Clirre blir utklassad!
 21. Audrias eller vad fan du heter din ideot du kan skriva i förtäkta meningar men det gör inte jag
 22.  
×
×
 • Create New...