Jump to content

Om denna klubb

En resa i positiv anda till Thailand

 1. Vad är nytt i denna grupp
 2. Vill även lägga till den fyrsiffriga koden till Visa-kortet.. Lat som man är, så låter jag tjejerna i barerna hantera dessa uttag... Smidigt.. Rock on!
 3. Precis och som vi säger i Finspång ”även köpt kärlek är kärlek”
 4. Ålder OCH vikt är bara en siffra. De enda siffrorna som betyder något är de siffrorna som finns på kontot och de siffrorna som står innan %-tecknet på flaskan.
 5. Fy fan vilka påhopp du måste genomlida.. @bob Åldern är bara en siffra, så bit ihop. Med en tjock plånbok, så kommer detta sluta väl för dig... same same Rock on!
 6. Frun är inte katöy så inte buksvågrar där inte...
 7. Ja, varför gör du det........
 8. Tveksamt med henne men fråga din fru så kanske vi redan är det....
 9. Jösses, hur mycket Viagra har du i fickorna egentligen? Och framförallt, kommer hon äta upp dig efter?
 10. Nu blir det åka av och så blir vi kanske buksvågrar@m33.
 11. Gå till en Blow Job bar, som namnet beskriver är deras jobb att blåsa bort saker. T.ex. toapapper från öron på gamla gubbar. Första gången i Thailand eller?? Detta är ju baskunskaper!
 12. Nedan ser du 2 kvalitetsinlägg inget jävla påhopp om att jag skulle vara gammal... läs och lär... (vet du förresten hur man får ur pappershelvetet från öronen när man väl har tryckt in det?)
 13. Och var fan ska man annars förvara reservtoapappret som garanterat kommer att komma till användning efter att ha käkat det ohygieniska thaislafset och närmsta toalett givetvis inte innehar något papper tillhands? Byxfickorna är ju redan fulla utav turistkartor, hemmorojdsalva, mutkorvar till herrelösa hundar samt givetvis schampoflaskor i lagom stora förpackningar...
 14. Därför att vi gamla farang-gubbar hatar det mesta som har med Thailand och Pattaya och göra. När vi ska transportera oss fixar vi inte att lyssna på allt jävla tjatter från thailändare, kineser, ryssar och fan vet vad. Samtidigt måste vi ju transportera oss till den lokala puben varje dag för att vara bittra och gnälla över allt elände i Thailand med våra landsmän, som är de enda man kan umgås med i det här jävla landet. Betala 300 THB för en vanlig taxi? Aldrig!. Bara att äntra den jävla bahtbussen och göra allt för att stänga ute världen omkring tills man är framme hos sina landsmän på puben. Så ligger det till, nu vet du!
 15. Du är väl i princip äldst här så om inte du vet....
 16. Sitter på bahttaxin då en MPRare kommer han sätter sig längst in och trycker typ in en halv toarulle i varje öra, alla ni gamla människor här på mpr varför gör ni det?
 17. Kan någon jävel tolka vad idi*terna försöker säga här?
 18. Skall bara köpa lite dynamit så jag får ner denna skiten också
 19. Köp en motorsåg och såga ner skiten. Sen inväntar du det lugn som kommer
 20. För satan, han inte ut på gatan innan psykbryt 58 kom. Men vad i självaste helvete felar det dessa människorna, vi har 6 miljoner palmer låt oss plantera dem mitt i gångbanan så varken rullstolar eller barnvagnar kan komma förbi... fullt normalt ja tjosan...
 21. Tänk bara gott Gör bara gott Tala bara gott Predikades av en gammal forumvän, har du redan glömt bort det?
 22.  
NYTT INNEHÅLL
Nytt Innehåll


×

Viktig information om sekretess och kakor

Sekretesspolicy