Alarik Inlagd Mars 1, 2021 Dela Inlagd Mars 1, 2021 Är det någon som har erfarenhet av att använda mörsalt. Innehåller bl a papain som utvinns ur papayafrukt. Fungerar kanske även med omogen papaya? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd Mars 1, 2021 Dela Inlagd Mars 1, 2021 Kiwi och Ananas funkar bra annars för att möra kött Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
goli006 Inlagd Mars 1, 2021 Dela Inlagd Mars 1, 2021 Ni får gärna komma med bra kryddning av marinad till kyckling Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
falukorven Inlagd Mars 1, 2021 Dela Inlagd Mars 1, 2021 Funkar inte även soda-vatten att möra med? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
ellim63 Inlagd Mars 1, 2021 Dela Inlagd Mars 1, 2021 1 timme sedan, skrev falukorven: Funkar inte även soda-vatten att möra med? Googla på bikarbonat-mörning. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Koh Changer Inlagd Mars 1, 2021 Dela Inlagd Mars 1, 2021 Bra marinad för fläskfile: honung, sweet chili-sås, cayennepeppar, riktig chili, olivolja och salt. Skär köttet i lagom grill ara bitar, in i en fryspåse med marinaden dagen före grillningen o in i kylen. Blir mumma det. Pessimist blir inte besviken Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Alarik Inlagd Mars 1, 2021 Trådstartare Dela Inlagd Mars 1, 2021 36 minuter sedan, skrev ellim63: Googla på bikarbonat-mörning. Googlade: Använd bikarbonat för att möra sega köttbitar! Allt du behöver göra är att gnugga några matskedar bikarbonat på köttet. Låt steken ligga i kylskåpet och dra till sig i 3-5 timmar. Efter detta: Ta ut köttet ur kylskåpet och skölj av köttbiten ordentligt. Du kommer att bli chockad över hur mört köttet blir! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.