MrPeung Inlagd Oktober 27, 2009 Dela Inlagd Oktober 27, 2009 Tyckte förra vintern att maten blivit väl söt. I vissa fall på gränsen till oätlig Var mest nere i Satun och tänkte att det var kanske lokalt där med influenser från Malaysia. Upptäcker nu samma sak uppe i Udon Thani. Den nudelrätt frugan vart ute och köpt till lunch var så äcklig att jag måste ge den till hundarna . Fixade inta att äta det, måste vara flera matskedar socker i den! Men de flesta Thai verkar gilla det . Förutom svärmor . Läskig utveckling, maten är ju en viktig orsak för många att resa hit. Nån som har en aning om var det här sockrandet i maten kommer ifrån? Det har ju kommit på bara nåt år . -- Mr Peung Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
svampen Inlagd Oktober 27, 2009 Dela Inlagd Oktober 27, 2009 Socker används ju i nästan all mat i Thailand. Det populäraste råsocker"brunsocker" får man ju tex när man köper färsk frukt i gaturest. I dom Thailänska hem jag varit i finns alltid en skål brunsocker tillsammans med chili på bordet. Men jag har inget svar varför sockerhalten har ökat? Mvh Svampen Örebro Sportklubb Ösk! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.