Soengsang Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Hittade ansjovis på Makro.. Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
stefan5300 Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev Soengsang: Hittade ansjovis på Makro.. Varning på den, har för mig att den var riktigt salt, hård och torr men det går kanske att laka ur den. BTT-IDOL OCH BITTERFITTA. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd December 15, 2017 Trådstartare Dela Inlagd December 15, 2017 Varning på den, har för mig att den var riktigt salt, hård och torr men det går kanske att laka ur den.Har inte öppnat än, blev mest förvånad när jag hittade den.Sent from my SM-A910F using Tapatalk Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
stefan5300 Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev Soengsang: Har inte öppnat än, blev mest förvånad när jag hittade den. Sent from my SM-A910F using Tapatalk Tror jag köpt sådan eller om det var något annat märke på Makro, tror den kommer från Marocko, använde den till köttbullar och biffar. BTT-IDOL OCH BITTERFITTA. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 2 timmar sedan, skrev Soengsang: Hittade ansjovis på Makro.. Det är skillnad på ansjovis och ansjovis http://www.professionalsecrets.se/sv/ps/ps-university/chef-de-partie-fisk/arter/saltvatten/skarpsillanjovissardin/ansjovis-vs-sardeller/ "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Hittade ansjovis på Makro.. Inte skarpsill väl ? Skickat från min iPhone med Tapatalk Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nemo Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 3 timmar sedan, skrev stefan5300: Varning på den, har för mig att den var riktigt salt, hård och torr men det går kanske att laka ur den. Efter de obligatoriska julsuparna tycker nog alla att den är god...... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd December 15, 2017 Trådstartare Dela Inlagd December 15, 2017 1 timme sedan, skrev Tallviking: Inte skarpsill väl ? Skickat från min iPhone med Tapatalk Bör det väl vara om det är ansjovis, ser inget konstigt med det? Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Cavemannen Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev Soengsang: Bör det väl vara om det är ansjovis, ser inget konstigt med det? Nu har ju TallViking jobbat både som stjärnkock och kostrådgivare i 10år, så honom lurar man inte så lätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Bör det väl vara om det är ansjovis, ser inget konstigt med det?Det skillnad på anjovis och anjovis om du kommer ihåg dina egna visdomsord !Eller gäller dom inte längre ?Skickat från min iPhone med Tapatalk Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd December 15, 2017 Trådstartare Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev Tallviking: Det skillnad på anjovis och anjovis om du kommer ihåg dina egna visdomsord ! Eller gäller dom inte längre ? Skickat från min iPhone med Tapatalk Mmm, definitivt inte som du förklarade, du svamlade om fisken-sorten ansjovis, dessa innehåller troligen skarpsill eller sardeller...tror jag inte ser skillnaden.....får se hur ansjoviskryddningen är. Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Cavemannen Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 3 minuter sedan, skrev Tallviking: Det skillnad på anjovis och anjovis om du kommer ihåg dina egna visdomsord ! Eller gäller dom inte längre ? Skickat från min iPhone med Tapatalk Ja sa ju det, han är expert på anjovis Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Mmm, definitivt inte som du förklarade, du svamlade om fisken-sorten ansjovis, dessa innehåller troligen skarpsill eller sardeller...tror jag inte ser skillnaden.....får se hur ansjoviskryddningen är.Och sardeller är vilken fisk ?http://www.professionalsecrets.se/sv/ps/ps-university/chef-de-partie-fisk/arter/saltvatten/skarpsillanjovissardin/ansjovis-vs-sardeller/Skickat från min iPhone med Tapatalk Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Cavemannen Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev Tallviking: Och sardeller är vilken fisk ?http://www.professionalsecrets.se/sv/ps/ps-university/chef-de-partie-fisk/arter/saltvatten/skarpsillanjovissardin/ansjovis-vs-sardeller/ Skickat från min iPhone med Tapatalk Det är Anjovis Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd December 15, 2017 Trådstartare Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev Tallviking: Och sardeller är vilken fisk ?http://www.professionalsecrets.se/sv/ps/ps-university/chef-de-partie-fisk/arter/saltvatten/skarpsillanjovissardin/ansjovis-vs-sardeller/ Skickat från min iPhone med Tapatalk Oväsentligt, men den asiatiska fisken du svamlade om förut är inte vad vi menar med ansjoviskryddning....och säljs inte ansjoviskryddad vad jag vet i Thailand. Blir galet ibland när du googlar Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Vad vi i Sverige menar men ansjovis är på intet sätt det samma utomlands enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 36 minuter sedan, skrev Soengsang: Mmm, definitivt inte som du förklarade, du svamlade om fisken-sorten ansjovis, dessa innehåller troligen skarpsill eller sardeller...tror jag inte ser skillnaden.....får se hur ansjoviskryddningen är. Läser du på förpackningen verkar det vara ansjovis (sardeller) - filéer i olivolja rätt och slätt enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd December 15, 2017 Trådstartare Dela Inlagd December 15, 2017 Precis nyss, skrev Enis: Läser du på förpackningen verkar det vara ansjovis (sardeller) - filéer i olivolja rätt och slätt enis Vi får se när öppnas, tänkt på en Jansson imorgon.....men Stefan hade väl provat, de lär ju ha legat i någon sorts kryddning, såvida det inte var "saltolja" Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
svampen Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 (ändrad) 29 minuter sedan, skrev Enis: Vad vi i Sverige menar men ansjovis är på intet sätt det samma utomlands enis Ansjovis är en inläggningsform som föddes i Fjällbacka år 1842. Den första ansjovisinläggningen gjordes av salteriägaren Gustav Andersson. Inspirationen till inläggningen kom från Lettland. Den första ansjovisen lades in vid Dorthes Konservfabrik Fjällbacka. MVH Tallen Ändrades December 15, 2017 av svampen Örebro Sportklubb Ösk! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Klarar mig nog över nyår åxå Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 1 minut sedan, skrev rolba: Klarar mig nog över nyår åxå Du har gott om skarpsill ser jag enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Fanns några burkar Grebbestad på Scandalic häromdan “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 Dagens trendande ämnen uppehållstillstånd vs visa ansjovis vs skarpsill enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 16 minuter sedan, skrev Enis: Du har gott om skarpsill ser jag enis Skarpögd du. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
HuaHindinnge Inlagd December 15, 2017 Dela Inlagd December 15, 2017 34 minuter sedan, skrev Enis: Dagens trendande ämnen uppehållstillstånd vs visa ansjovis vs skarpsill enis Fredags omröstning Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu