audirs2 Inlagd Juni 24, 2015 Dela Inlagd Juni 24, 2015 http://www.di.se/artiklar/2015/6/24/40-ar-gammalt-kott-saldes-i-kina/ Blääää! Sju år i folkskola, yes! Proud member of R 142 Ystad! Däckspojke! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
kitungmakmak Inlagd Juni 24, 2015 Dela Inlagd Juni 24, 2015 Ahh, årgångskött Månne hur många dygnsgrader det blir på 40 år gammalt kött. Över 200 rekommenderas inte, efter 120 så är det definitivt klart och vi kör runt 60. ทีรัก Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd Juni 24, 2015 Dela Inlagd Juni 24, 2015 Det gäller även i Sverige! http://www.svd.se/gamla-kottkonserver-till-salu-aven-i-sverige Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
kitungmakmak Inlagd Juni 24, 2015 Dela Inlagd Juni 24, 2015 Det gäller även i Sverige! http://www.svd.se/gamla-kottkonserver-till-salu-aven-i-sverige Guldburkar skulle jag utan tvekan käka, helkonserv - håller så länge burken håller typ 60 år eller nåt. Fast, jag äter ju nästan allt jag kommer över så, det kanske inte säger så mycket. ทีรัก Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.