Jump to content
IGNORERAD

UDFC säsongen 2015


Baa

Recommended Posts

Drama i kubik!

En spännande match i högt tempo mycket mål och stundtals ett helt strålande spel där UDFC lyckades vinna över en av storfavoriterna UMT Ubon med 3-2.

Men den största dramatiken utspelade sig i pausen då ett kopplingsskåp för en av belysningsstolparna började brinna, och de flesta vet ju hur kablaget i Thailand ser ut, man fick en tidsfrist på 45 minuter, skall egentligen vara 30, men båda lagens och matchfunktionärerna insåg att det inte går att åtgärda när inte servicepersonalen kommer fram till platsen p.g.av alldeles för mycket fordon av alla de slag som parkerats vid det utsålda stadionområdet, TRE minuter återstod av respiten då det blinkade till i ljuskronan och tillräckligt många lampor hade full kapacitet, men så här ska det väl inte gå till på en idrottsarena med så viktiga evenemang...TIT... men lite kul var det att Udons borgmästare eller vad han har för titel, högsta hönset i alla fall, satt på hedersläktaren, nu kommer det förmodligen att avsättas slantar till förbättring av belysningen!

Åter till matchen, i en av årets absolut viktigaste och svåraste matcher gjorde coachen oss totalt villrådiga, men han visste förmodligen vad han gjorde, han satte in en debutant som målvakt, en som inte ens suttit på bänken, men som han presenterade sig Khun Fuk, riktiga kanonräddningar och ett av UMTs mål skulle aldrig godkänts, fans nog bara en av de 5 500 personerna på plats som tyckte det var OK att knuffa omkull honom och sno bollen, en solklar frispark som dock negligerades.

Ytterligare en sen ändring i startuppställningen, Adriano som är lagets spelmotor och ett nav spelet kretsar kring fann sig plötsligt på bänken, men även där hade coachen rätt, det blev mer balans mellan spelarna på mittfältet när fler tog ansvar för uppspel och speldirigerandet! Gissar att Ubons coach var väldigt konfunderad då den förväntade punktmarkering inte längre var aktuell!

Fortfarande en vidöppen affär om vilka som kommer att ta de två platserna till Div 1 från gruppen även om Rayong ser starka ut!, nästa vecka bortamatch mot Samut Sakhon! 

Res. o tabell

 

 

Skärmbild från 2015-10-25 13:24:30.png

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

  • Svar 202
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • Baa

    121

  • broder tuk tuk

    13

  • John Khonken

    9

  • leifen

    9

Mest aktiva i denna tråd

Inlagda bilder

Den senaste omgångens publiksiffror i Championsleague Div 2, eller egentligen kvalserien till Div 1 Grupp B där UDFC spelar hade på 3 matcher 7875 varav UDFC hade 5 330!

Grupp A hade på sina 3 matcher 6 150. Det är drag i fotbollsintresset i Udon, fullsatt andra matchen i rad!

 

 

Skärmbild från 2015-10-27 12:32:34.png

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...