MPR Nyheter Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Två risfabrikörer utreds efter att ris från risprogrammet som levererades till köpare visade sig vara en blandning av två olika sorter. Charoen Pokphand Group (CP) vann en auktion för ris från fabrikerna Phoon Phol och Namchai i provinsen Surin, men har nu klagat på att vitt ris är blandat med det jasminris som företaget köpte. Överste Ekkaparp Surai - vice chef för Surins Internal Security Operations Command - sade att representanter från lokala myndigheter träffades under torsdagen för att diskutera fallet. Han sade att CP ännu inte mottagit 6,7 ton ris från Phoon Phol, så företaget vill slå fast exakt hur mycket ris som har blandats. Experter kommer att skickas ut för att kolla det kvarvarande riset. Källa: http://www.bangkokpost.com/news/general/444608/millers-probed-over-adulterated-rice Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nicholas Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Blended, funkar på whisky Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Sam sip sam Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Vad är problemet ?? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Oregistrerad knasen Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Vad är problemet ?? Blandat ris för en thaiare är ungefär som oskalad potatis för dig 33:an Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Mankan Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Vad är problemet ?? Ja inte vet jag, men jag kan tänka mig att det skulle kunna vara som om att de hade blandat Felix ketchup och Heinz. Hatar mytomaner och bidragsfuskare. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Sam sip sam Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Blandat ris för en thaiare är ungefär som oskalad potatis för dig 33:an Blanda smaklöst ris med smaklöst ris är väl inget att hänga upp sig på [emoji1] [emoji1] [emoji1] Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Blandat ris för en thaiare är ungefär som oskalad potatis för dig 33:an Snart brygger de väl "öl" av ris också! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Sam sip sam Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Snart brygger de väl "öl" av ris också! Det gör dom redan elefantpisset Chang Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Khemmarat Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Blanda smaklöst ris med smaklöst ris är väl inget att hänga upp sig på Nja, problemet är att dom har blandat "smaklöst ris" med "parfymsmakande ris" typ mixat "John Silver" med "Pall Mall" Edit: eller god whisky med det onämnbara från andra sidan atlanten Att försöka är det första steget mot misslyckande./ Homer Simpson Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Nja, problemet är att dom har blandat "smaklöst ris" med "parfymsmakande ris" typ mixat "John Silver" med "Pall Mall" Edit: eller god whisky med det onämnbara från andra sidan atlanten Mången god maltwhisky lagras på bourbonfat. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Khemmarat Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Mången god maltwhisky lagras på bourbonfat. Jädrans skillnad på lagras på och dricka, och vart kom faten ifrån upprinnligt ? Att försöka är det första steget mot misslyckande./ Homer Simpson Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Jädrans skillnad på lagras på och dricka, och vart kom faten ifrån upprinnligt ? Bourbon får endast lagras på nya ekfat. För att en whiskey ska få kallas bourbon ska majsinnehållet vara minst 51% och som mest 80%, resten består av vete och/eller råg och korn. drycken inte destilleras till högre alkoholhalt än 160 U.S. proof, vilket motsvarar 80 volymprocent drycken vara fri från sockerkulör (E150) drycken lagras på nya fat av rostad amerikansk ek. drycken ha en alkoholhalt understigande 62,5 volymprocent Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
KaiserBlood Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Vad är problemet ?? Exakt, allt vitt ris är väl brunt från början. We're just two lost souls swimming in a fish bowl year after year Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Khemmarat Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 För att en whiskey ska få kallas bourbon ska Med all respekt för resten, vore jag en whiskey så vill jag vara det och inte en bourbon som enligt "min åsikt" smakar sämre än dålig hembränt, för god hemkört smakar gött Att försöka är det första steget mot misslyckande./ Homer Simpson Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Bourbon får endast lagras på nya ekfat. Precis, och därmed suga ut all skit från trätunnorna så att riktig whisky kan gotta sig i dem efteråt och bara dra åt sig den goda smaken... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
B747 Inlagd November 21, 2014 Dela Inlagd November 21, 2014 Precis, och därmed suga ut all skit från trätunnorna så att riktig whisky kan gotta sig i dem efteråt och bara dra åt sig den goda smaken... Excamente.Rätt där.No comments. PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
pho Inlagd November 23, 2014 Dela Inlagd November 23, 2014 Bourbon får endast lagras på nya ekfat. För att en whiskey ska få kallas bourbon ska majsinnehållet vara minst 51% och som mest 80%, resten består av vete och/eller råg och korn. drycken inte destilleras till högre alkoholhalt än 160 U.S. proof, vilket motsvarar 80 volymprocent drycken vara fri från sockerkulör (E150) drycken lagras på nya fat av rostad amerikansk ek. drycken ha en alkoholhalt understigande 62,5 volymprocent Fel Fel för några år sedan ändrade man reglerna så att du fick återanvända ektunnorna men de flesta fortsatte med de gamla reglerna troligtvis pga att det är lätt att sälja dem vidare Mvh Pho Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
GreenValley Inlagd November 23, 2014 Dela Inlagd November 23, 2014 Fel Fel för några år sedan ändrade man reglerna så att du fick återanvända ektunnorna men de flesta fortsatte med de gamla reglerna troligtvis pga att det är lätt att sälja dem vidare Mvh Pho Var kan man läsa om det? The Federal Standards of Identity for Distilled Spirits (27 C.F.R. 5) state that bourbon made for U.S. consumption[16] must be: Produced in the United States[17] Made from a grain mixture that is at least 51% corn[17] Aged in new, charred oak barrels[17] Distilled to no more than 160 (U.S.) proof (80% alcohol by volume)[17] Entered into the barrel for aging at no more than 125 proof (62.5% alcohol by volume)[17] Bottled (like other whiskeys) at 80 proof or more (40% alcohol by volume)[18] http://en.wikipedia.org/wiki/Bourbon_whiskey Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.