Tapani Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 Tröttnade på att vänta tills de slaktar kon så jag får läder till knivslidan så jag gör en i trä, det är lite att karva bort innan kniven passar, här har jag fått passform så jag kan limma den, limmad och nu ska den formas så den blir smidigare, nu börjar den liknar en läderslida, jag la in en läder remsa så att kniven sitter bättre i slidan, kniven och slidan är färdig, nu ska jag bara fixa till knivbädden i lådan för träslidan är lite högra än en i läder. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
audirs2 Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 19 timmar sedan, skrev Benriach: Jag har alltid undrat vad som finns och hur det ser ut inuti en sopbil, men nu vet jag. Det är ju en liten gubbe som bor där inne... Har repat nåra såna där ba, luktar apa där inne! Även om dom skall va rengjorda före verkstads besöket! Sju år i folkskola, yes! Proud member of R 142 Ystad! Däckspojke!⚓ Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Alarik Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 7 minuter sedan, skrev Tapani: Tröttnade på att vänta tills de slaktar kon så jag får läder till knivslidan så jag gör en i trä Jag tycker att även fortsättningsvis skall kossan få leva och det tycker säkert även hon. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tapani Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 32 minuter sedan, skrev Alarik: Jag tycker att även fortsättningsvis skall kossan få leva och det tycker säkert även hon. Haha den slaktas nog för köttet men det är bra att lädret kommer till användning 😀 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tallviking Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 Skruvat in en gammal köksinredning jag fick i förrådet i "sommarstugan" Being nice is overrated - Garfield Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 Härligt namn på en restaurant, happy ending som dessert, månne... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 En fransyska och lite ost till kvällsvard. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Amigo Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 Kvällsfika, hur kunde jag misslyckas med plättar? (ny stekpanna som jag inte gillar) Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 Dagens lårben... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Alarik Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 58 minuter sedan, skrev Amigo: Kvällsfika, hur kunde jag misslyckas med plättar? (ny stekpanna som jag inte gillar) Misslyckade? Ser goda ut. Jordgubbssylt, eller hur? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Amigo Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 3 minuter sedan, skrev Alarik: Jordgubbssylt, eller hur? Visst, det ska man ha, eller Drottning sylt. Plättarna fck ingen färg, trots smör för stekning? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Alarik Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 4 minuter sedan, skrev Amigo: Visst, det ska man ha, eller Drottning sylt. Plättarna fck ingen färg, trots smör för stekning? Det är just så jag gillar dem. Nog inte något fel på den nya stekpannan. De första blir mestadels så. De följande blir som du vill ha dem. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Mankan Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 2 timmar sedan, skrev Amigo: Kvällsfika, hur kunde jag misslyckas med plättar? (ny stekpanna som jag inte gillar) Ja det där ser mer ut som pannkaka Hatar mytomaner och bidragsfuskare. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Alarik Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 22 minuter sedan, skrev Mankan: Ja det där ser mer ut som pannkaka Nej, det är inte några kakor. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest jlh66 Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 7 timmar sedan, skrev Tapani: Haha den slaktas nog för köttet men det är bra att lädret kommer till användning 😀 Måste bara säga att jag blir riktigt imponerad av dina verk. Har du hållit på något med fiske? Tänkte lite på pimpelspön och så? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest jlh66 Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 9 minuter sedan, skrev jlh66: Måste bara säga att jag blir riktigt imponerad av dina verk. Har du hållit på något med fiske? Tänkte lite på pimpelspön och så? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nakhon Inlagd Januari 5, 2022 Dela Inlagd Januari 5, 2022 5 timmar sedan, skrev Peolito: En fransyska och lite ost till kvällsvard. By Your Self 👍 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tapani Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 2 timmar sedan, skrev jlh66: Måste bara säga att jag blir riktigt imponerad av dina verk. Har du hållit på något med fiske? Tänkte lite på pimpelspön och så? Tack fiskade mycket när jag bodde i Sverige somrarna blev det mycket flugfiske men mest i regnbågsvatten men även i Norrland tävlade en hel del med pimpelfiske när jag var yngre och det vart några vändor på vårisen när det var fint väder med frugan men vi fiskade abborre då använder man ju bara lätt utrustning så några pimpelspön har det inte blivit slöjdat men jag renoverade brorsans gamla splitcane spö för haspelfiske som hade ett gångjärn så den gick att vika ihop den hade gått av men jag satte bara dit nya hylsor och sen böt jag ut spöringarna och lackade den igen. Det som jag är mest nöjd över är nog storformatkameran och stativet jag gjorde efter en ritning från tidningen Aktuell Fotografi den tog tre månader att göra bara med enkla slöjdverktyg men kulleden fräste jag på jobbet https://www.facebook.com/media/set/?set=a.925302327524989&type=3 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tapani Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 5 timmar sedan, skrev jlh66: Fint skaft är det björkvril och renhorn använder du den till lakfiske ganska stor rulle ? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tapani Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 Nu är kniven med lådan klar det som återstår är lite polering och en ny inoljning av allt men jag byter nog den gröna färgen till svart på lädret Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 Var lite nere och rådvill när jag spatserade ner längs gatan men rätt vad det var så slog det mig som blixten... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nakhon Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 2 minuter sedan, skrev Benriach: Var lite nere och rådvill när jag spatserade ner längs gatan men rätt vad det var så slog det mig som blixten... 4 minuter sedan, skrev Benriach: Var lite nere och rådvill när jag spatserade ner längs gatan men rätt vad det var så slog det mig som blixten... Vart är du nånstans 😉 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 45 minuter sedan, skrev Nakhon: Vart är du nånstans 😉 Här... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Nakhon Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 10 timmar sedan, skrev Benriach: Dagens lårben... Jaha, Nu har jag inte följt med riktigt & så. Ser ju lite ”tight” ut. Fast vem gillar inte det liksom 👍 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Amigo Inlagd Januari 6, 2022 Dela Inlagd Januari 6, 2022 10 timmar sedan, skrev Mankan: Ja det där ser mer ut som pannkaka Nej inte i mina ögon. Pannkakan bakas i ugnen på en plåt, är tjock. Plättar steks i stekpanna, är tunna! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu