Soengsang Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 1 minut sedan, skrev andrejsdenruskige: Men vafan säger du? Jag är den mest ivriga arbetaren som någonsin skådats. BTW, lite mer sol på däck så kan ni ha en potentiell badtunneeldare på gång. Nissen på bilden verkar vara på hugget och är ett lovande slavämne. Ja gjorde mitt bästa för o städa upp röran själv, men det klarade jag tydligen inte av 555555 Och allt e ditt fel! Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
samet Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Nu börjas en heldag med F1... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 11 timmar sedan, skrev JJC: Kingfisher. Väntar på mat. Inte utan att man undrar varför de har hällt upp den i en Bernardflaska! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest JJC Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 4 minuter sedan, skrev Fredman: Inte utan att man undrar varför de har hällt upp den i en Bernardflaska! Restaurang heter Kingfisher.🤣 Fel formulerat av mig. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Broskan Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Idag har man varit ute på turistfärd här i Manila. Började med att besöka Rizal Park. Sen vidare med häst taxi till slummen i Tondo. Sen vidare med en el-trike till Quiapo. Bonifacio Global City och Venice Mall som var dagens slutmål. //Broskan "Om jag fått frågan om var de lyckligaste människorna finns skulle jag ha svarat: I Filippinerna, där varje människa har en ståuppkomikers talang." Staffan Heimerson - http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/staffanheimerson/article14502442.ab Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Bibben Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 2 timmar sedan, skrev samet: Nu börjas en heldag med F1... Tack för påminnelsen, hade alldeles glömt bort det. manstekerliksom.com "patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst" Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kenneth4618 Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Jomenvisst blev det en Biltema korv idag 🙂 Bifogar denna för säkerhets skull. Mejlas till någon av moderatorerna 😉 “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience" Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 29 minuter sedan, skrev Kenneth4618: Jomenvisst blev det en Biltema korv idag 🙂 Bifogar denna för säkerhets skull. Mejlas till någon av moderatorerna 😉 Jag vill ha tutte. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Sitter i baren och kollar ut över horisontlinjen. Ser en och annan tutte åxå @Kenneth4618 men ingen suddig nog för att lägga ut här än. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
KaiserBlood Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 29 minuter sedan, skrev Kenneth4618: Jomenvisst blev det en Biltema korv idag 🙂 Bifogar denna för säkerhets skull. Mejlas till någon av moderatorerna 😉 Du måste erkänna att dom där korvarna smakar skit. Prova skärgårdskorven på Maxi nästa gång. kostar lite mer, men smakar korv och inte kem som dom där korvarna smakar. (har ätit mig mätt många ggr där så är inte fri rån skuld) We're just two lost souls swimming in a fish bowl year after year Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Nu kom det några muppar förbi, typ nån slags nollning, men jag kan ha fel. Och tammetusan tror jag att jag fick till horisonten med bara ett par graders felmarginal. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 49 minuter sedan, skrev rolba: Nu kom det några muppar förbi, typ nån slags nollning, men jag kan ha fel. Och tammetusan tror jag att jag fick till horisonten med bara ett par graders felmarginal. Lite väl mörk och suddig också för att platsa på mpr..... Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Kollar in giftblanderskan. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Plockar fram ingredienserna till kvällens lördagsmys........... Skall nog bli mat idag också och för en gångs skull hemmalagat........ Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 11 minuter sedan, skrev Kötthandlarn: Plockar fram ingredienserna till kvällens lördagsmys........... Skall nog bli mat idag också och för en gångs skull hemmalagat........ Ser ut att bli gott och impad över att du startar med soffrito eller merepoixen beroende på vilket land man befinner sig i. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Enis Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Treenigheten viasat sport fotboll Vika tvätt VViskey enis "Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peolito Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Var marknad i fagra Fruängen och köpte torkat renkött och fläskkarré med vitlök och till det lite rödtjut.Skickat från min iPhone med Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 14 minuter sedan, skrev Fredman: Ser ut att bli gott och impad över att du startar med soffrito eller merepoixen beroende på vilket land man befinner sig i. Ikväll blir det Italien......... Grunden till en bra bolognese är selleri, lök och morötter anser jag.......... Skall göra en stor ragu och en del av det kommer användas till en liten lasagne och resten går till frysen för en annan dag......... Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 19 timmar sedan, skrev Bibben: Låter inte sunt. Sköt om DIG. Företaget är inte beroende av dig, oavsett av vad du tror. Iaf inte så mycket. Tänk mer på dig själv, gör sånt som du njuter och mår bra av, oftare, mycket oftare. Läser sällan att du tar nån ordentlig semester, gör det, oftare och längre. Fortsätter du i detta tempo så ... ja, vill inte skriva... men du fattar... Blev allvarligt orolig nu, ta hand om DIG!!!! Kram på dig Köttis!!! Hör av dig för en fika eller fylla, eller...nåt, du vet var jag finns. Jag tackar för omtanken..........💖 Företaget är nog mer beroende av mig än vad de egentligen inser iom att jag är den enda som kan göra det jag gör för tillfället med tanke på min långa erfarenhet........ Men det är ju klart att detta inte alltid står högt i kurs när det skall tänkas pengar kortsiktigt........ Faktum är väl att jag är väldigt beroende av företaget av väldigt många anledningar och det är väl därför man ställer upp för mycket........ Dels, så har vi inga produktionsanläggningar i Göteborg längre och därför sitter jag och en kollega inhyrda på nåder i ett kontor som egentligen tillhör Tulip trots att företaget vill koncentrera all administrativ personal till Hörby (hur länge vill de betala hyra för oss kan man undra)....... Dels har jag ingen egentlig utbildning på pappret (förutom en elektrikerutbildning som jag aldrig jobbat som) utan jag har livets skola som utbildning........ Jag började som städare och diskare tillfälligt på pappas företag i köttbranschen (p.g.a. 90-talets låga byggkonjunktur) efter tidigare erfarenheter från extrajobb inom samma bransch sedan jag var 15 år.......... Arbetade mig upp inom yrket och har arbetat som styckare, konsumentstyckare via expedition och expeditionschef, produktionsplanerare, säljare, produktions- & säljkoordinator, produktionscontroller till dagens arbete med företagets totala kampanjplanerare både rikstäckande och lokala.......... Men allt detta spelar ingen roll om jag skulle bli av med jobbet då jag närmar mig 50 år, för har man inget på pappret, så är man näst intill passé i dagens samhälle...... Av dessa anledningar kryper jag väldigt mycket för företaget för att inte skapa konflikter....... Rätt eller fel? Jag har inte en aning men jag orkar inte riktigt starta om från början just nu, så för tillfället är det som det är trots att jag vet att det inte är jättenyttigt...... Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Guest Fredman Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 42 minuter sedan, skrev Kötthandlarn: Jag tackar för omtanken..........💖 Företaget är nog mer beroende av mig än vad de egentligen inser iom att jag är den enda som kan göra det jag gör för tillfället med tanke på min långa erfarenhet........ Men det är ju klart att detta inte alltid står högt i kurs när det skall tänkas pengar kortsiktigt........ Faktum är väl att jag är väldigt beroende av företaget av väldigt många anledningar och det är väl därför man ställer upp för mycket........ Dels, så har vi inga produktionsanläggningar i Göteborg längre och därför sitter jag och en kollega inhyrda på nåder i ett kontor som egentligen tillhör Tulip trots att företaget vill koncentrera all administrativ personal till Hörby (hur länge vill de betala hyra för oss kan man undra)....... Dels har jag ingen egentlig utbildning på pappret (förutom en elektrikerutbildning som jag aldrig jobbat som) utan jag har livets skola som utbildning........ Jag började som städare och diskare tillfälligt på pappas företag i köttbranschen (p.g.a. 90-talets låga byggkonjunktur) efter tidigare erfarenheter från extrajobb inom samma bransch sedan jag var 15 år.......... Arbetade mig upp inom yrket och har arbetat som styckare, konsumentstyckare via expedition och expeditionschef, produktionsplanerare, säljare, produktions- & säljkoordinator, produktionscontroller till dagens arbete med företagets totala kampanjplanerare både rikstäckande och lokala.......... Men allt detta spelar ingen roll om jag skulle bli av med jobbet då jag närmar mig 50 år, för har man inget på pappret, så är man näst intill passé i dagens samhälle...... Av dessa anledningar kryper jag väldigt mycket för företaget för att inte skapa konflikter....... Rätt eller fel? Jag har inte en aning men jag orkar inte riktigt starta om från början just nu, så för tillfället är det som det är trots att jag vet att det inte är jättenyttigt...... Sitta på Tulip är väl inte så konstigt när ni ägs av dem. Köttbranschen är ovanligt svajig just nu. HK Scan varslar över 100 pers och i veckan varslade Atria 40 pers så jag förstår din oro. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 (ändrad) 26 minuter sedan, skrev Fredman: Sitta på Tulip är väl inte så konstigt när ni ägs av dem. Köttbranschen är ovanligt svajig just nu. HK Scan varslar över 100 pers och i veckan varslade Atria 40 pers så jag förstår din oro. Jo, visserligen, men det är komplicerat trots att vi båda igår i DC-koncernen men jobbar inom olika väldigt skilda delar......... KLS kör ju 100% svenskt medans Tulip har utländsk råvara........ Saken är väl egentligen hur länge KLS har lust att betala hyra till Tulip för att vi sitter där? Det är ju som det är i storföretagen......... Olika konton men totalen tänker man inte på....... Ändrades Mars 30, 2019 av Kötthandlarn Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 Kockeriet fortsätter........ Ett glas till kocken.......... Å en skvätt i ragun.......... Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
rolba Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 2 timmar sedan, skrev Kötthandlarn: Ikväll blir det Italien......... Grunden till en bra bolognese är selleri, lök och morötter anser jag.......... Skall göra en stor ragu och en del av det kommer användas till en liten lasagne och resten går till frysen för en annan dag......... Testa att stoppa i lite små tärningar av äpple. Gärna någon sort som har lite tuggmotstånd. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
BanFang Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 (ändrad) iHar beredskap. Ett frysrum bristar. Körde in spårmedel och 2,5 kilo R404 i systemet. Kollar var läckan är på måndag, Tar all övertid i komp. Ledighet är mer värt. 1 timme övertid 2 timmar komp. Ändrades Mars 30, 2019 av BanFang Ändring Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
B747 Inlagd Mars 30, 2019 Dela Inlagd Mars 30, 2019 3 timmar sedan, skrev Peolito: Var marknad i fagra Fruängen och köpte torkat renkött och fläskkarré med vitlök och till det lite rödtjut. Skickat från min iPhone med Tapatalk 10 minuter sedan, skrev BanFang: iHar beredskap. Ett frysrum bristar. Körde in spårmedel och 2,5 kilo R404 i systemet. Kollar var läckan är på måndag, Tar all övertid i komp. Ledighet är mer värt. 1 timme övertid 2 timmar komp. Visste väl att du skulle njuta även denna Lördag din gamle uggla. PRÄSTLÄRLING OCH SEKTMEDLEM. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu