Jump to content
IGNORERAD

Om nya visum ansökningsrutiner


Bak-si-da

Recommended Posts

Följande finns att läsa på svenska ambassadens hemsida:

Så som tidigare publicerats under nyheter på hemsidan under rubriken ”snabbare hantering av viseringar till Sverige” har ambassaden anlitat VFS Global för att ta emot ansökningar om viseringar. De kommer att starta sin verksamhet måndagen den 17 maj 2010. Detta innebär att de som väljer att lämna ansökan till VFS Global inte behöver ha någon bokad tid för att lämna in sin ansökan. Det kommer fortfarande att finnas möjlighet för den som önskar att lämna sin ansökan direkt till ambassaden. För detta krävs emellertid även fortsättningsvis bokade tider vilket kan göras kostnadsfritt genom VFS Global från den 17 maj 2010. I och med övergången till den nya processen kommer avtalet med nuvarande Call Centre att upphöra. Detta innebär att de inte kommer att boka några tider för ansökan om visering efter den 15 maj 2010.

Ambassaden kommer att lämna närmare information om processen så snart alla detaljer är klara.

Nu undrar jag om denna information finns någonstans att läsa på thai.

Tjejen kämpar just nu med med visumansökning, men hennes engelska e så dåligt att jag inte vet om hon har förstådd allt.

บั๊กสีดาดังแดง

Link to comment
Dela på andra sajter

Viseringsansökningar från den 17 maj 2010

Som tidigare meddelats är avsikten att VFS Global, den externa tjänsteleverantör som ambassaden anlitat för att ta emot ansökningar om viseringar, ska öppna sitt ansökningscenter den 17 maj 2010.

På grund av att ansökningscentret är beläget i Amarin Tower, alldeles i närheten av de demonstrationer som fortfarande pågår i Bangkok, följer nu ambassaden säkerhetsläget för att i nästa vecka kunna fatta ett definitivt beslut om att öppna ansökningscentret den 17 maj.

Skulle det visa sig att det fortfarande pågår demonstrationer kommer ansökningar istället temporärt att kunna lämnas in till Ambassaden utan föregående tidsbokningar.

Ambassaden beklagar att närmare besked inte kan ges i dagsläget och ber om förståelse för den situation som råder, vilket ligger utanför ambassadens kontroll.

Mvh Thaikonsult

http://www.thaikonsult.se hjälper till med ansökningshandlingar för visum, besöksförlängningar, uppehållstillstånd, arbetstillstånd, studietillstånd, medborgarskap, överklaganden och civilrättsliga ärenden. Thaikonsult är även registrerat ombud hos Migrationsverket.
Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...