Jump to content
IGNORERAD

Planerade forumträffar i Göteborg 2010


Herr Chang

Recommended Posts

Hej alla,

Jag och Drivern har funderat lite på vilka datum som är lämpliga för forumträffar i Göteborg. Dessa datum må ej passa alla, men nu är det så att datum måste spikas en viss tid i förväg så att utomsocknes ska kunna planera sina resor och boende. Vi välkomnar nämligen förstås också icke-Göteborgare till dessa träffar!

För det första tänker vi oss en standardträff på Charlies Änglar 1 maj 17.00. Inte mycket mer att säga om det.

Intressantare då kanske 6 juni vår nationaldag. Då blir det firande i Slottsskogen med diverse attraktioner. Dessutom ska då fru Chang och fru Driver gratuleras av myndigheterna tillsammans med andra nysvenskar för sitt erhållna svenska medborgarskap. Med reservation för att inbjudan om detta ej skickats ut ännu, men liknande skedde förra året.

Nästa träff blir 3 juli 14.00. Standardträff vid polisvakten i Slottsskogen.

Årets stora evenemang blir Västgötaträffen 7 augusti. Troligen i Slottsskogen och förhoppningsvis med partytält för alla som oroar sig för regn. En familjeträff med aktiviteter för alla.

I början av september har vi ambitionen att arrangera MPR Open II. Vi vet inte än var denna golftävling ska hållas, men återkommer förstås.

Som ni kanske märker tänker vi oss träffarna första helgen i varje månad. Så troligen blir det även träffar 2 oktober, 6 november och 4 december. Men för tidigt att skriva något om dessa träffar.

Hur som helst, hoppas detta är till hjälp för de som behöver lång varsel! Vi återkommer givetvis med ny tråd om varje träff när den närmar sig.

Herr Chang & Drivern har talat.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...