Jump to content
IGNORERAD

Thairestaurang UMEÅ


ITOY

Recommended Posts

Nån som känner till om det finns nån juste thairestaurang i Umeå som har öppet på söndagar? Amphigathai finns men den har söndagsstängt. Hittar ingenting på nätet, panik nu..

Link to comment
Dela på andra sajter

Hallå, ingen här som bor eller har lite kännedom om Umeå? Sjutton jag har lovat thaikäk för ett gäng som ska besöka Umeå i morgon. Nu får ni allt ta och hjälpa till här och bevisa att alla svar kan fås på Maipenrai.

Link to comment
Dela på andra sajter

Fanns en där bland googleresultaten som heter Thaiköket men söndagsstängt. Otroligt märkligt med en stad som har 120 000 invånare men där man inte kan hitta thaikäk på en söndag, skitstad

Link to comment
Dela på andra sajter

Thailändare, fru Chang inkluderad, gillar att ha ledigt på söndag. Speciellt om man jobbat måndag till lördag ;)

Jag har försökt antyda att det kanske vore bättre att ha stängt på måndag eller tisdag och ha öppet på söndag. Skulle ju kunna passa många kunder bättre... men det blir nog inget med det. Hon har kunder så det räcker och blir över ändå. Idag lördag har tre kunder mot förmodan lyckats ta sig fram genom snökaoset till till hennes lokal. Fru Chang var tvungen att skotta utanför lokalen... ser fram mot bilder på detta!

Det är förstås så att även svenskar helst vill vara lediga på lördag och söndag då de flesta andra är lediga.

Herr Chang har talat.

Link to comment
Dela på andra sajter

Du får väl testa great eastern.

Det är en hyfsad "kina krog" med en separat thai meny.Brukar hämta mat där men det verkar vara okej att sitta och äta där också.

Satanister är ganska snälla bara man låter bli att jävlas med dem.

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...