Jump to content
Hem
Nytt
Logga in

Logga in24h
IGNORERAD

AoNang Krabi


rune_sthlm

Recommended Posts

Hej,

Har en kompis som ska till AoNang i november. Ser att det regnar och regnar varje dag nu enligt yr.no...Hur länge håller regnperioden i sig där? Trodde det värsta var över nu men det ser ut att kunna regna ett bra tag till...Någon som ärdär eller som vet hur vädret brukar vara under november?

Link to comment
Dela på andra sajter

Tja.

Det här med när regnperioden börjar eller slutar på en viss plats är omöjlig att säga.

Det som finns att tillgå är statistik på hur det sett ut föregående år men det betyder ju inte att det sker med exakthet vid ngt medianvärde.

Ett exempel: När börjar våren i Stockholm? Rent meterologiskt börjar den genomsnittligt sett den 16 mars, men det kan slå fel +- en månad och dessutom ostabilt väder i en övergångsperiod. Det enda man vet är att den kommer ... smile.gif

mvh

"Stupidity has a certain charm - ignorance does not." F. Zappa.

".. When I went to school they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assigment. I told them they did not understand life." J Lennon

Link to comment
Dela på andra sajter

det är väl också så att regnperioden börjar och slutar vid olika tidpunkter beroende på vilken del av Thailand man befinner sig i. Kan man säga något generellt om södra delarna där t.ex. Phuket och Krabi ligger?

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag var där igår och visst regnade det men bara på morgonen, sen på eftermiddagen så var det jättefint igen. Regnperioden är väl snart över så då borde det regna mindre och mindre.

Mvh Swippe

post-3081-125596826909_thumb.jpg

post-3081-125596826909_thumb.jpg

It´s the choices You make, not the chanses You take, that´s determines Your destiny

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...