Jump to content
IGNORERAD

1 av 5 kvinnor som söker hjälp på kvinnojouren


Kim

Recommended Posts

Guest Isan Lover

Du får det att låta som det är mannens fel, bakom alla bråk..

Rock on!

Hej

Starten till bråket kan naturligtvis även vara kvinnans fel, men att mannen sedan tar till våld och annat är något han får stå för.

Mvh Isan Lover

Link to comment
Dela på andra sajter

  • Svar 51
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • Kim

    5

  • Baa

    4

  • Neil

    4

  • Farang

    3

Mest aktiva i denna tråd

av ditt resonemang antar jag att du aldrig kommer att starta ett förrhållande med en kvinna igen om du misslyckats med 7 tidigare förhållanden. antar att du tycker alla människor är lika mycket värda så det spelar väl ingen roll var någonstans i världen kvinnorna kommer ifrån.Fast du kanske är en så fin människa att du inte misslyckas med något förrhållande?

Ditt resonemang om "haft din chans" är löjeväckande. skall man införa en regel om att man endast får träffa 1-2 utländska kvinnor samt försöka leva med dem i sverige? Det blir nog svårt att få sådana regler med nuvarande lagstiftning om allas lika rättigheter osv.

ha det

Neil

Nja om du läste all jag skrev så stod det även att jag iofs var emot alla former av restriktioner vad våra val av partners beträffar. Men också att restriktioner finns från myndigheternas sida. Där sa jag då att det kanske verkade orimligt att en och samma man kan bjuda in 7 kvinnor till sverige. Detta gällde ju dock inte Nilsson då det inte var så det gått till.

Hur många kvinnor du har i ditt liv struntar jag i, du får ha 100 samtidigt vad mig beträffar. Vad din rätt att ta hit dom från utlandet beträffar så kan jag dock ha en annan uppfattning baserat på tidigare nämnda restriktioner.

Och att jag sa inte att jag skulle ge upp för att jag misslyckats med 7 tidigare förhållanden. Däremot skulle jag inte bjuda in 7 kvinnor från utlandet. Och skulle jag mot förmodan ändå göra det så skulle jag ha förståelse för att det blev svårare och svårare att få igenom visum-ansökningarna.

Som jag ser det så finns det antagligen något hos dessa asiatiska kvinnor som tilltalar oss eftersom vi vänder oss dit. Skulle jag dock bjuda in 7 stycken till sverige utan att det blev något av det hela så skulle jag nog bli tvungen att inse att min bild av dom kanske var lite höljd i ett rosa skimmer alternativt att det var något problem jag själv hade. Tillhör du dock typen som bjuder in dom för att testa dom och inte redan känner starkt för dom och har dom bästa möjliga intentionerna så kan jag väl iofs se dig misslyckas gång på gång.

Själv är jag oerhört förälskad i min flickvän. Och mina intentioner är att det ska fungera. Att ta hit någon tjej, testa henne som man testar en bil, leka med hennes känslor och förhoppningar är inte min stil. Om detta gör mig till bror duktig i dina ögon så fine...

Detta kan väl få vara svar på din fråga om jag tycker att alla kvinnor är lika värda oavsett var i världen dom kommer ifrån.

Men jag tycker absolut att det borde vara en faktor vid den i övrigt ändå chansartade bedomningsprocessen som finns huruvida man håller på att "avverka" sin 7:de kvinna från samma land eller inte.

Men till Nilsson ber jag om ursäkt.. inget av detta jag skriver gäller dig. Jag yttrar mig enbart om rättigheten att ansöka om visa för nya kvinnor om och om igen. Hur många asiatiska flickvänner du haft är inte vad jag ifrågasätter.

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...