Jump to content
IGNORERAD

Peppe och jag i Pattaya


Ripen

Recommended Posts

Hej på er alla Mpr,are.

Jag har varit och läst forumet en tid efter att blivit rekommenderad av mina grannar och imponeras av all kunskap, goda stämning och livsöden som samlats på ett ställe.

Jag känner att jag vill vara med och delge lite av mina erfarenheter från Thailand.

De är kanske inte är dagsfärska upplevelser men jag ska försöka återberätta dom så gott det går efter mitt minne.

Det får bli lite i taget eftersom jag kommer på, och får låna internetuppkopplingen.

Ok

Jag var 30 år då den här historien tilldrar sig, det var alltså 17 år sedan 1992 var året som jag Sonny och min kompis sen skolan Peppe bestämde oss för att åka till Thailand.

Om Thailand viste absolut ingenting mer än att det fans mycket villiga brudar och det var just det som vi var ute efter, så fulla av testoron åkte vi in till Odenplans resebyrå och köpte biljetter.

Biljetterna kostade 6400 kr st. och var öppna för att omboka en återresa inom 3 månader lika länge som vi hade turistvisa.

Vi skulle mellanlanda i Holland/ Schiphol vilket bara det var ett äventyr för 2 grabbar som bara kunde räkna in Åland och Kristiania som utlandsvistelser.

Vi planerade innan resan att vi skulle ta en taxi till en coffeshop under väntetiden i Holland.

Vad vi skulle till en coffeshop att göra var helt enkelt det att vi var väldigt positiva till att röka hasch marijuana och liknande droger, så förutom brudar var det mer som drog oss till Thailand

Detta med coffeshop var emellertid inte möjligt eftersom vi var tvungna att stanna inne på flygplatsområdet i Schiphol i väntan på det nya planet till Thailand, men denna besvikelse dövade vi med inhandlad Whiskey under väntetiden.

Efter att 3 timmar gått på flygplatsen kom vi på nåder ombord på planet med ett löfte till en bister kapten att endast dricka vatten under resan, men vi söp oss istället genom flygturen på medhavd sprit och landade 12 timmar senare bakfulla som inget annat i en helvetisk kvävande hetta i Bangkok.

Vi raglade av planet och satte oss ner efter ett par meter på rampen för att få oss en återställare.

Våra medresenärer var inte så roade av att se två dräglande idi*ter i vår kamp att supa oss nyktra men efter en stund hade vi lyckats med vår föreställning och var om inte på topp så i alla fall lite halvägs in på banan igen.

Vart vi skulle gå hade vi inge aning om, och det fans inte heller någon att följa eftersom alla redan var lång framför oss.

Skitsamma sa Peppe, vafan kan hända vi tar det lugnt och ser vad som händer.

Sagt och gjort vi korkade upp i gången strax utanför planet och började dricka, tände en cigg och började må rätt så bra.

Efter en stund så kom personalen från planet och gick förbi oss.

Dom mumlade något, vet inte vad men de såg rätt fientliga ut mins jag.

Detta hade vi mycket roligt åt och kunde inte absolut inte förstå deras tråkiga attityder.

Djävla Tyskar, dom e bara snea för att de torskade kriget konstaterade Putte, och så var det nog bestämde vi.

Jag vet inte hur lång tid det tog men det kom i alla fall en typ av golfbil rullande fram till oss med två uniformerade personer på och sa något som vi inte förstod eller brydde oss om. vi var rätt så nöjda i våra dimmor där vi satt.

Jag mins att uniformerna var hur trevliga som helst och frågade var vi skulle.

Thailand svarade vi.

Var? blev följdfrågan.

Thailand, va fan annars.

Ok Pattaya verry good sa uniformen.

Vi fattade ingenting men följde snällt med sittande bak på deras golfbil med en cigg i handen medan vi berömde och diskuterade deras gästvänlighet för varandra.

Djävlar så här var det inte hemma i Sverige osv.

Efter ett tag kom vi fram till en hall där det var långa köer till vad vi förmodade var utcheckningen,

vi tackade för oss och skulle just gå då en tredje uniform dök upp.

Han sa att vi skulle följa med honom vilket vi glatt gjorde, inne på hans kontor bad han om passen och hjälpte oss sedan att fylla i ett papper som man var tvungen att ha, sa han.

Därefter så fick vi hjälp att passera VIP , och förstod att vi var i Thailand.

På andra sidan VIP kom det en ny uniform och sa att han skulle hjälpa oss att hämta vårt bagage.

Underbart, vicken service.

Så där gick jag 185 cm och Peppe som är lika lång med en Thaiuniform på 170 mellan oss vilken vi bedyrade vår uppskattning till för att han var en så underbar polare som tog hand om oss.

Fan vad vi älskar dig, du ska vara vår polare hela livet och annat svammel bör vi översvallat honom med.

Hur som helst så hamnade vi i en taxi på väg till vår nya destination som tydligen var Pattaya.

Taxin som vår uniformerade polare satt oss i körde ett par hundra meter och stannade sedan , där skulle vi gå in i en byggnad för att beställa en ny taxi.

Med andra ord skulle vi där beställa den taxi som sedan skulle ta oss dit vi skulle??

Vafan är det för förbannade idi*ter i det här djävla landet, ska vi ta en taxi för att ta en taxi sa Peppe.

Vi förde ett djävla liv och blev sedan transporterade tillbaka till flygplatsen.

Jag mins att Peppe sa att han skulle leta reda på vår ”polare” så att han kunde rätta till misstaget.

Vänta jag kommer snart sa han och gick, jag måste ha somnat för efter et tag så blev jag väckt av ännu en ny uniform som hjälpte mig upp för att se Peppe som satt i en Toyotabuss och skrek om att han ägde landet.

Taxin kördes av en Thailändare i vår ålder och talade en engelska som var i balans med vår grundskole-engelska så kommunikationen flöt på liksom missförstånden, vi var överens om att det var brudar och röka som vi ville ha och enligt honom så var det Pattaya som var svaret på våra böner.

1100 Bath sa han.

OK, åk. sa vi

SONNY 1

Link to comment
Dela på andra sajter

Fantastisk början på en story, denna vill man ju höra allt utav :clapping:

manstekerliksom.com
"patraska = häll en skumpa över en småsparare!", "is kyler is", "i förorten bra, men hemma bäst"

Mr T: What's the quickest way to get stuff down from the top shelf? Gravity!

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Lite "Sälskapsresan" feeling över den här berättelsen minus charterfjantarna men desto mer av Robban och Berra.

Och utan Lasse Åberg vid rodret. Ser fram mot fortstättningen!

"People are strange. They are constantly angered by trivial things, but on a major matter like totally wasting their lives,they hardly seem to notice." -  Charles Bukowski

 
Link to comment
Dela på andra sajter

Trodde det gick att fylla på sitt första inlägg

Skit samma. här e en bit till.

Vägen till Pattaya flöt på bra till en början med vår nya taxi-chaffis ”Lung”, men efter ett tag så sa Peppe att han var skitnödig.

Jag sa åt Lung att vi behövde en toalett och han nickade och verkade ha förstått vad jag menade.

Efter en kvart hade han fortfarande inte stannat och Peppe började yla om att han måste av, stanna för i helvete sa jag till Lung men han bara nickade och körde på.

Då sket Peppe på sig.

Det brakade som fan bak i bilen och Lung stannade på nolltid.

Lung gick runt bilen och öppnade sidodören, där satt Peppe och asgarvade själv låg jag dubbelvikt i framsätet och undrade vad som skulle hända.

Peppe började knäppa upp byxorna och frågade Lung efter papper,

Lung såg nästan ut att börja gråta, men situationen löste sig med att Peppe gick ut och kastade kläderna och sen tvättade sig med Lungs medhavda dunk med kylarvatten samt förrådet av coca cola och annat blask som fans i bilen.

Nytvättad och klara så började vi förstå att vår engelska vida överträffade Lung,s.

När vi såg nästa bensinmack så tog jag tag i ratten och styrde in till den och sa nått i stil med att vi var hungriga.

Peppe och jag gick in på macken och plockade ihop vad vi ville ha, men när vi skulle betala så räckte inte pengarna som vi hade, inga problrém vi hade resecheckar med oss som vi visade.

Det blev bara en bister syn tillbaka och en massa pladder och till sist så var det en ny uniform som dök upp från ingenstans, och vi förstod att han var polis av vapnet att döma som var lika stort som vår varukorg.

Den nya polisen behärskade absolut ingen engelska men jag sa på nått sätt vår Lung skulle tolka och lösa situationen.

Men inte fan fans det någon Lung där, ännu mindre en nerskiten Toyota, det som stod kvar var våra resväskor och inget annat.

Han hade dumpat oss.

Jag gick tillbaka och sa till Peppe att bilen var väck och väskorna stod kvar.

Mitt i mellan fylla och ågren så hade vi ingen lust att tjafsa och förklara något som vi själva inte fattade så vi sa på svenska att dom kunde dra åt helvete sen gick vi ut och tog våra väskor och la oss på en gräsmatta i närheten.

Jag vet inte hur länge vi låg där men det hade börjat skymma när vi blev väckta av två brunklädda poliser som talade perfekt engelska, som vi uppfattade det.

Vi förklarade att vi blivit dumpade av en taxi som lovat att ta oss till Pattaya och varorna vi tänkt handla skulle vi visst betala, problemet var bara det att de inte godtog våra checkar.

Snutarna lyssnade roade på vår förklaring och sa att de skulle köra oss till Pattaya, gå in och handla det ni ska ha så åker vi sen .

Toppservice vi handlade och snutarna plockade också på sig , vem som betalade vet jag inte men efter en stund så satt jag och Peppe i baksätet på en Thailändsk polisbil med varsin bira i handen.

Väl framme i Pattaya så stannade vi någonstans vid Walking … där jag och en polis gick iväg för att växla in en av resecheckarna jag hade .

Jag betalade polisen ett par hundra och sedan körde dom oss till ett gesthouse på övre slutet av Soi yamato där dom släppte av oss med lyckoönskningar om att vi var välkomma till Thailand/Pattaya .

Jag mins det så väl när vi stod och blickade ner på Soi yamato, höga trottoarer, lite sjaskigt, doften, musiken, värmen och atmosfären.

Men för i helvete, vi har hamnat helt rätt sa Peppe, klart vi har sa jag.

Vi lämnade väskorna i reception på gästhuset och betalade 200 bath för ett rum och bad dem ta upp väskorna till rummet för vi skulle ut och leta brudar.

Vi knatade en bit ner för gatan och i var och varan bar så kom det brudar som inget hellre ville ha oss

In på sitt ställe.

Ochdet var inga paddor, typ 5 i tre utan helt verkliga snygga små Thaichics, vi hann ca 200 meter när vi till slut på höger sida ramlade in på ett ställe med 7-8 brudar och det var bara vi som var gäster där.

Genast fick jag en donna i knät som började massera min axlar och berätta hur sexig, stor och stark jag var.

Klart som fan att jag smälte, jag blev kär direkt och frågade var hon bodde.

Jag tror inte att hon svarade men helt plötsligt satt det två brudar i mitt knä som bägge bedyrade hur mycket dom ville ha mig.

Jag kollade efter Peppe och såg att han var i samma paradis.

300 och vi kan gå hem till dig sa den ena bruden, klart som fan vi ska hem till mig.

PEPPE kom igen vi drar till rummet sa jag, och sagt och gjort efter att betalat så gick vi 200 meter uppför soi yamato med 4 heta brudar i våra armar.

När vi kommit upp på rummet som var ca 10 m2 stort så såg dom aningen besvikna ut men erbjöd sig raskt att ordna så att vi fick bättre rum.

Klart vi ska ha det ,, och två brudar drog iväg medan vi låg och praktiserade petting på sängen i vårat 200 b fläktrum.

sonny2 som ska till Casino Cosmopol och och och

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja det här var en rivstart på första thairesan hoppas på fortsättning nu med lite smarrigt :)

Sånt där strul är ju sånt som är skoj så här efteråt och sånt man minns mycket väl.

//Broskan

"Om jag fått frågan om var de lyckli­gaste människorna finns skulle jag ha svarat: I Filippinerna, där ­varje ­människa har en ståuppkomikers ­talang."

Staffan Heimerson - http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/staffanheimerson/article14502442.ab

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Det var länge sen jag skrattade så mucket åt något på MPR...

Raipenmai, se till och var i Pattaya mellan jul och nyår, och kom på vår nostalgiträff.

Det blir mest lite veteraner som ska sitta och prata skit, men ni yngre är välkomna, alltid kan ni lära er något...

Möljis

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej igen mpr,are.

Jag trodde inte att det skulle ta sån tid att skriva den berättelse som jag tänkt.

Så istället posta en snutt då och då så skriver jag färdigt och postar den i sin helhet när den är klar.

Självklart borde jag tänkt på det från början, men ovan tidsoptimist som man är blev det så här.

Kul att det var några som gillade vad jag skrivit, berättelsen kommer i sin helhet när jag har den färdig.

Mv.

Sonny

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej alla,

Någon kanske undrar varför Ripen har bytt nick. Det är helt enkelt så att raipenmai ej är tillåtet som nick enligt forumreglerna. Men det fixade vi utan problem, och Ripen är förstås mycket välkommen att fortsätta sin berättelse.

Herr Chang har talat.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...
  • 1 månad senare...
  • 1 månad senare...

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...