Jump to content
IGNORERAD

Botemedlet mot Corona


John Khonken

Recommended Posts

21 minuter sedan, skrev John Khonken:

Ledande internationella media, nyhetsbyråer och nätjättar har under organiserade former sålt ut yttrandefrihet och pressfrihet vad gäller covidvaccinerna till läkemedelsindustrin och statliga myndigheter. De har i praktiken skapat ett informationsmonopol i en av mänsklighetens viktigaste frågor just nu.

Vem avgör vad som är nyheter, och vad är agendan bakom? När det gäller covidvacciner är media överens om att bara positiva sidor får släppas fram.

Den 1 december 2020 gav den amerikanska läkemedels- och livsmedelsmyndigheten FDA (Food and Drug Administration) så kallat nödgodkännande för Pfizers/BioNTechs covidvacciner. Nödgodkännandet gavs i strid med FDA:s egna regler som säger att sådant endast kan beviljas om det inte finns något alternativ.

Utdrag ur den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA:s regler.

Tio dagar senare, den 10 december, beslöt TNI (Trusted News Initiative), en sammanslutning av flera av världens ledande mediehus och stora nätplattformar, att gå i bräschen för en global vaccinkampanj och bekämpa spridning av ”skadlig desinformation” om vaccinerna.

Ett tidsmässigt sammanträffande, en slump? Knappast. TNI:s anslutna mediehus abdikerar alltså från journalistrollen, som ska vara opartisk, och påtar sig rollen av propagandister för experimentella vacciner som har okända verkningar och endast har nödgodkänts av FDA.

The Trusted News Initiative tog den 10 december 2020 ett beslut som i praktiken innebär informationsmonopol om covidvaccinerna för stora ledande mediehus.

Detta är sensationellt, men det har – av naturliga skäl – inte över huvud taget rönt någon uppmärksamhet i media. Över huvudet på sina läsare och lyssnare har världens mest inflytelserika mediekoncerner beslutat att inte ge opartisk och pålitlig information utan istället agera som megafoner för vaccinindustrins och statliga läkemedelsmyndigheters intressen.

Överenskommelsen förklarar något som sedan länge är uppenbart för många mediekonsumenter, nämligen medias uppseendeväckande ensidiga propaganda för vaccinerna. Det är bara den sida som är för vacciner som släpps fram i media. Någon debatt i verklig mening, med utrymme för olika åsikter, frågor och ifrågasättande, äger inte rum. Inga analyser görs. Att låta injicera sig med snabbframtagna substanser framställs som något entydigt gott. Majoriteten journalister beter sig som prostituerade som får betalt för att undanhålla fakta och kritisk granskning. Detta gäller både vetenskapsjournalister och nyhetsredaktionerna.

Tillägget till TNI:s policy tillkännagavs vid World Press Freedom Conference den 10 december 2020 och återges så här i affärstidningen Biz News:

”In a surprisingly underreported event, many of the world’s biggest media, agreed to promote the global vaccine rollout and focus on combatting the spread of harmful vaccine disinformation.”

World Press Freedom Conference drivs av FN-organet UNESCO och säger sig, ironiskt nog, arbeta för yttrandefrihet och pressfrihet. UNESCO menar att dessa friheter är grunden för ömsesidig förståelse och för att bygga hållbar fred. 2020 års globala tema var ”Journalism without Fear or Favour”. Ironi så det förslår.

TNI:s medlemmar är några av de största och ledande mediehusen och nyhetsbyråerna i världen, bland andra nyhetsbyråerna AP och AFP, brittiska BBC, CBC Kanada, European Broadcast Union, Facebook, Financial Times, First Draft, Google, YouTube, The Hindu, Microsoft, Reuters, Twitter och Washington Post. Som synes har privatägda nätplattformar som Facebook, YouTube, Twitter och Google i kraft av sin extrema lönsamhet självklara platser bland etablerade media i sina ansträngningar att begränsa yttrandefriheten – något som miljoner användare har fått erfara de senaste åren.

Big Tech-jättarna har lovat att motarbeta alla negativa nyheter och åsikter om de experimentella covidvaccinerna.

”Fria, pluralistiska och oberoende media, både online och off line, är essentiella för att upprätthålla yttrandefrihet som en fundamental mänsklig rättighet” skriver UNESCO. Och det låter ju bra. Men vad mediekonsumenter över hela världen märker är istället motsatsen: exakt samma propaganda för vaccinationer upprepas dygnet runt i alla media. Utgångspunkten är densamma som politiker och läkemedelsmyndigheter redan har stakat ut, styrda av läkemedelsindustrin: hela jordens befolkning ska vaccinera sig med de nya experimentvaccinerna som har stressats fram på bara sju månader och vilkas långsiktiga verkningar ingen vet något om. Däremot vet vi att djurförsöken avbröts, eftersom alla försöksdjur dog sedan de injicerats.

I Sverige har en till synes lobotomerad och förlamad journalistkår hittills agerat som Folkhälsomyndighetens och vaccinindustrins megafoner och enbart levererat ensidig vaccinpropaganda. Samma köpta professorer sitter kväll efter kväll i Rapport och Aktuellt och uttalar sig för vacciner. Ingen kritik, motsatta ståndpunkter eller ens frågor släpps fram. Det som har pågått i snart ett och ett halvt år är inte bara propaganda – det är konsekvent genomförd hjärntvätt. Hjärntvätten har fått effekt: majoriteten svenskar låter sig lydigt injiceras med substanser vars verkningar de inte har en aning om.

I praktiken tvingas vi leva med ett odemokratiskt informationsmonopol som inte står ökända diktaturer efter ifråga om totalitarism. Det är särskilt illa eftersom nästan ingen av de stora mediekoncernernas kunder känner till det monopol som har beslutats över deras huvuden. Många fortsätter att sätta sin tilltro till vad de läser i tidningen, hör på Ekonyheterna i radion eller i SVT – medan medierna med berått mod grovt sviker deras förtroende.

I min förra krönika skrev jag:

Journalisternas vanliga förhållningssätt att aldrig ifrågasätta statliga budskap eller komma med kritiska frågor har, när det gäller Covid-19 och så kallade ”vaccinationer”, nått en nivå som i uselhet och ohederlighet överträffar allt jag tidigare har sett – och jag har arbetat som journalist sedan 1967.

Sådana lågvattenmärken som Kvällspostens löpsedel här nedanför överraskar inte längre, men de vittnar om fullständig desperation hos journalister som har kastat all professionalitet överbord och ser det som sin viktigaste uppgift att gå i myndigheternas och industrins ledband.

”Kändisarnas härliga livsval efter vaccin-lyckan”

Vaccinlyckan? Kvällsposten goes full propagandamaskin. Skamlöst! Foto: Maria Celander.

På grund av denna lätt avläsbara desperation blir jag inte speciellt förvånad när jag hittar en förklaring till medias beteende inför coronapandemin och de ”vacciner” som har stressats fram. Det känns snarare som en bekräftelse på att jag och många med mig har känt rätt när vi har anat att det är något väldigt skumt med den exempellösa vaccinationskampanjen i media.

Vad de flesta inte vet är att om FDA:s egna regler hade följts skulle experimentvaccinerna inte ha kunnat nödgodkännas på lagligt sätt och alltså ha varit olagliga. Men inga metoder har varit för smutsiga för att inte användas i syfte att matcha fram ”vaccinerna”.

Nödgodkännande får bara ges om det inte finns något alternativ. Och alternativen finns. Både hydroxykinolin och ivermectin är väl beprövade läkemedel sedan flera decennier. Ivermectin har sedan 1981 förmedlats i 4 miljarder doser och finns på WHO:s lista över essentiella läkemedel. Forskningen om ivermectin belönades med Nobelpriset 2015.

I min senaste krönika, ”Sprutlotteriet”, redogör jag ingående för de smutsiga turerna för att få bort verksamma behandlingar för Covid-19 för att bereda marken för de experimentella ”vaccinerna”. Läs den om du vill ha grundlig information om det som i en kommande rättegång kallas ”Det största brottet mot mänskligheten”.

Fler krönikor i ämnet ”vacciner” kommer i den takt jag orkar och hinner.

——————————————————————————-

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!

Dela det här:

Skriv ut

2017 var året då någon hällde olja i min brunn11 januari, 2018I "Media"

Prisregn över ohederlig PK-journalistik10 november, 2017I "Media"

Föraktet för svaghet och rädslan för styrka4 november, 2017I "Islam"

Taggad

Aftonbladet

BioNTech

Biz News

Charlotta Friborg

Cilla Benkö

Dagens Nyheter

Expressen

Facebook

FDA

Financial Times

Folkhälsomyndigheten

Google

Hanna Stjärne

hydroxyklorokin

Informationsmonopol

ivermectin

Journalisten

Kvällsposten

Läkemedelsverket

P1 Medierna

P1 Morgon

Pfizer

SR Ekot

Studio Ett

Svenska Dagbladet

SVT Aktuellt

SVT Rapport

Sydsvenska Dagbladet

TNI

Twitter

UNESCO

Washington Post

WHO

World Press Freedom Conference

youtube

Publicerad av Julia Caesar

Visa alla inlägg av Julia Caesar

Publicerat30 maj, 2021

Inläggsnavigering

Föregående inlägg Sprutlotteriet

Nästa inlägg6-månaders bebisar används i vaccinexperiment

Sök efter:

Edit: Hittade vem som författat texten till slut. Dock svårt att avgöra om bloggaren står för all text i kommentaren eller ej.

Ändrades av frogfish
Link to comment
Dela på andra sajter

  • Svar 1,9k
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • John Khonken

    293

  • Surin P3

    149

  • spooncreek

    139

  • HuaHindinnge

    106

Mest aktiva i denna tråd

Inlagda bilder

Ett typexempel är Facebook; deras regler säger numer att vaccinmotstånd inte får uttryckas, oavsett om det man säger är sant.

Link to comment
Dela på andra sajter

John Khonken
3 timmar sedan, skrev frogfish:

Edit: Hittade vem som författat texten till slut. Dock svårt att avgöra om bloggaren står för all text i kommentaren eller ej.

Förlåt . Jag kunde inte lägga in allt. Så jag missade det. Men för mig är det vad Julia säger inte vem hon är. Julia är en riktig journalist av den gamla stammen som knappt finns kvar

Link to comment
Dela på andra sajter

31 minutes ago, John Khonken said:

Förlåt . Jag kunde inte lägga in allt. Så jag missade det. Men för mig är det vad Julia säger inte vem hon är. Julia är en riktig journalist av den gamla stammen som knappt finns kvar

Hon heter https://sv.wikipedia.org/wiki/Barbro_Jöberger och har varit i blåsväder.

Pseudonymen Julia Caesar[redigera | redigera wikitext]

Under pseudonymen Julia Caesar (se skådespelaren Julia Cæsar) har Jöberger intagit en starkt kritisk hållning till svensk invandringspolitik.[9][10][11] Hennes texter har publicerats på den danska högerextrema och islamofobiska bloggen Snaphanen[12][13] samt i Avpixlat och Exponerat.[14] Hon har även skrivit ett antal högerextrema böcker.[15][16][17]

Link to comment
Dela på andra sajter

Högerextrem i media betyder idag att vata emot kommunism och fascism. Att vara emot vänstern, helt enkelt.

Link to comment
Dela på andra sajter

John Khonken

Och sakfrågan vad Julia skrev. Vad är rätt och vad är fel. Kom igen nu . Att skjuta budbäraren är lägre än lägst. När man vet att Julia har rätt i allt då får sossarna stora problem. 

Här kan vi snacka om censur. När man skjuter budbäraren istället för att diskutera sakfrågan. Pinsamt men inte ovanligt

Link to comment
Dela på andra sajter

31 minuter sedan, skrev John Khonken:

Pinsamt men inte ovanligt

Skulle säga att det är dagens standard.

Sakfrågor kräver hjärngympa, svartmålning endast en Wikipediasökning.

Link to comment
Dela på andra sajter

On 7/13/2021 at 10:43 PM, Surin P3 said:

Känner att min nya hobby är konspirationsteorier. Eller som vissa skulle säga; gamla hobby.

 

Men här ett citat av Anthony Fauci och Chris Elias (Bill Gates):

 

Countries, donors and multilateral institutions must be prepared for the worst.
A rapidly spreading pandemic due to a lethal respiratory pathogen
(whether naturally emergent or accidentally or deliberately released) poses additional preparedness requirements
. Donors and multilateral institutions must ensure adequate investment
in developing innovative vaccines and therapeutics, surge manufacturing capacity, broad-spectrum antivirals and appropriate non-pharmaceutical interventions. All countries must develop a system for immediately sharing genome sequences of any new pathogen for public health purposes along with the means to share limited medical countermeasures across countries.

 

Detta citat från september 2019.

Slump att de ordagrant beskriver covid 19?

Nä, jag anar oråd.

Åtminstone sedan SARS har jag med jämna mellanrum hört exakt samma beskrivning. Sedan dess har vi haft någon fågelinfluensa, svininfluensa och MERS och alla har varit olika farliga och smittsamma varianter av samma virus. Vi som är hyfsat unga kommer nog hinna med ett dussin till, de allra flesta rätt ofarliga förhoppningsvis.

 

Som jag skrivit tidigare; det är högst troligt att det denna gång läckte ut från labbet i Wuhan men ska du försöka övertyga mig att Gates eller Xi gjorde det med flit så har du en hyfsad uppförsbacke. 

 

Jag har laddat upp rejält med bärs för idag så om du, eller någon annan, vill ta er besväret att förklara hur, och framförallt varför, den här skiten var planerad så är jag mer än intresserad att läsa. 

Död åt Putin och hans croonies

Link to comment
Dela på andra sajter

On 7/15/2021 at 10:12 PM, John Khonken said:

Och sakfrågan vad Julia skrev. Vad är rätt och vad är fel. Kom igen nu . Att skjuta budbäraren är lägre än lägst. När man vet att Julia har rätt i allt då får sossarna stora problem. 

Här kan vi snacka om censur. När man skjuter budbäraren istället för att diskutera sakfrågan. Pinsamt men inte ovanligt

Du skriver ofta att vad som sägs är det viktiga, inte vem som säger det, men jag har aldrig sett att du lever som du lär.

 

Personligen tycker jag att vad som sägs är närmast helt ointressant. Det finns en miljard människor som uttrycker sina åsikter på bloggar, forum, Facebook etc; hur ska jag kunna värdera riktigheten i vad alla dessa människor häver ur sig? Personligen tillämpar jag en typ av kredit-system för att bedöma det jag läser. Om någon, exempelvis på MPR, blivit påkommen med att förmedla direkt lögner (typ att CNN avskedat alla anställda i UK, eller liknande) så sjunker krediten kraftigt. Om någon ofta kommer med märkliga påståenden utan att länka till källan så sjunker krediten ytterligare. När krediten börjar närma sig 0 så gör jag det enkelt för mig (jag har ju trots allt annat att gör än att faktagranska alla inlägg) och utgår från att allt den personen skriver är mög. 

 

För min del är det allra viktigaste att budskapet kommer från en källa jag tror på, men också hur det uttrycks och i vilken kontext. Problemet är allt blivit så politiskt. Det räcker idag oftast att se vem som skriver för att veta hur de ställer sig till över 90% av alla frågor. Den här paketlösningen till dagens alla frågor gör mig ofantligt trött och kväver verkligen alla intressanta diskussioner. 

Död åt Putin och hans croonies

Link to comment
Dela på andra sajter

On 7/11/2021 at 2:59 PM, Tallviking said:

Problemet är att du har svårt att skilja på åsiktsbaserad och faktabaserad "sanning"

Fetaste glashuset ever. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

HuaHindinnge
9 minuter sedan, skrev John Khonken:

Atom.

Jag håller inte med dig alls här.Det viktigaste är vad personen skriver inte vem. Eftersom vi har en censur. Läs nu för jag lämnar ut namnet

SÅ HÅLL TILL GODO

https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/07/17/borjar-korthuset-rasa-nu/

 

 

Det viktigaste är att det som skrivs är sant, såvida du inte läser en bok förstås.

Link to comment
Dela på andra sajter

Ännu en som får in Spotify via 5G rakt in i pannloben

 

 

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

HuaHindinnge
25 minuter sedan, skrev John Khonken:

image.png.585baac784cc8506abf8478f0fd3d1c0.png

Så du tycker alltså att så många som möjligt ska dö av viruset. 

Link to comment
Dela på andra sajter

8 timmar sedan, skrev John Khonken:

Atom.

Jag håller inte med dig alls här.Det viktigaste är vad personen skriver inte vem. Eftersom vi har en censur. Läs nu för jag lämnar ut namnet

SÅ HÅLL TILL GODO

https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/07/17/borjar-korthuset-rasa-nu/

 

 

Tror du verkligen på detta? 

Jag är själv skeptisk av naturen och litar inte på myndigheter men det här är lite väl "ufo". 

Du tror att vaccinet innehåller mottagare så att man kan sända signaler till folks hjärnor? 

Jisses. 

Du tror alltså att samtliga forskare, vetenskapsmän och läkare är insyltade i det här? 

För tom du begriper väl att vaccinen analyseras i minsta detalj i div labb världen runt just nu? 

 

Det är ju inte helt omöjligt att viruset kommer från ett lab i Wuhan men om det nu var avsikten från början och det släppts ut medvetet så var det ju extremt korkat att släppa ut det precis i labbets närområde. Tycker hela den teorin faller redan där. 

Ändrades av LTD
Link to comment
Dela på andra sajter

"Imagine a vaccine so safe, you have to be threatened to take it, for a disease so "deadly" you have to be tested to know you have it".

 

Tänk på det citatet en stund...

Link to comment
Dela på andra sajter

8 timmar sedan, skrev John Khonken:

Atom.

Jag håller inte med dig alls här.Det viktigaste är vad personen skriver inte vem. Eftersom vi har en censur. Läs nu för jag lämnar ut namnet

SÅ HÅLL TILL GODO

https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/07/17/borjar-korthuset-rasa-nu/

 

 

När du väll länkar till nåt så skäms du inte för att länka till en foliehatt model mega 🤪. Tackar för underhållningen 😂

 

Han har ju varit så snäll att feta det han tycker är viktigast.

 

Huvudsyftet med dessa injektioner är att förbereda för transhumanismens intåg,

 

genom att påverka människors beteenden med hjälp av en sändare, idag 5G, 

 

Denna mottagare injicerar man nu eller genom kommande ”vaccinationer”,

 

Tekniken för att överföra signaler till våra hjärnor eller fysiska organ sipprar fram i takt med att problemen uppdagas. Genom svårupptäckta förändringar i redan godkända vacciner hoppas man kunna undandra dessa experiment från patentmyndigheternas insyn. 

 

 

Den som tänker för mycket på nästa steg blir ofta stående på ett ben.

Link to comment
Dela på andra sajter

2 timmar sedan, skrev Esspe:

När du väll länkar till nåt så skäms du inte för att länka till en foliehatt model mega 🤪. Tackar för underhållningen 😂

 

Han har ju varit så snäll att feta det han tycker är viktigast.

 

Huvudsyftet med dessa injektioner är att förbereda för transhumanismens intåg,

 

genom att påverka människors beteenden med hjälp av en sändare, idag 5G, 

 

Denna mottagare injicerar man nu eller genom kommande ”vaccinationer”,

 

Tekniken för att överföra signaler till våra hjärnor eller fysiska organ sipprar fram i takt med att problemen uppdagas. Genom svårupptäckta förändringar i redan godkända vacciner hoppas man kunna undandra dessa experiment från patentmyndigheternas insyn. 

 

 

Läs även kommentarerna till Krabbes text. En helt ny värld öppnar sig. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

5 hours ago, Surin P3 said:

"Imagine a vaccine so safe, you have to be threatened to take it, for a disease so "deadly" you have to be tested to know you have it".

 

Tänk på det citatet en stund...

Ligger en hel del i det citatet. Som jag har skrivit flera gånger så är jag personligen inte rädd för Covid och har bara tagit vaccinet för att kunna börja resa igen. Att tvinga människor att ta ett vaccin de inte vill ha tror jag också är fel väg att gå.

 

På det personliga planet är jag alltså pragmatisk och det försöker jag även vara på det större planet. Drygt 4 miljoner människor har dött med Covid-19. I den utvecklade världen tror jag den siffran är överdriven då många nog dog av en annan anledning men å andra sidan är nog siffran rejält underskattad i fattigare länder så det är kanske runt 4 miljoner som har dött av Covid. Av dessa människor skulle väldigt många, kanske runt 50%, dött inom ett år även utan Covid men det ger ändå 2 miljoner döda vilket fortfarande är en rätt hög siffra. Även om det är väldigt svårt att sätta ett monetärt värde på ett människoliv så tror jag vi kan slå fast att nedstängningar har kostat mer (i alla fall i Thailand och många andra länder som kört stenhårt på det) i form av förlorade jobb, inkomster och företag. En majoritet av Thailands barn och ungdomar har i stort sett inte haft någon skolgång på 1.5 år och det kan säkert ta ett halvår till; vad kommer det att kosta i framtiden? Och miljarder människor som har påverkats i sin vardag i ett och och halvt år, det är givetvis också en kostnad, om inte annat i livsglädje.

 

Så vad är min slutsats? Reaktionerna på Covid har varit alltför hårda och långvariga men samtidigt alltför begränsade och sena. Vilka sida man ställer sig på beror nog till stor del på vilken risk man personligen utsätts för genom ålder och sjukdomar, var man befinner sig osv och det är helt naturligt. Dessvärre är det nog också en ganska stor andel människor som väljer sida baserat på politiska uppfattningar och det känns lite sjukt.

 

Rent generellt är jag emot att vaccinera unga och friska människor som löper minimal risk att bli svårt sjuka. Jag kan dock se det logiska i det då Coronan är så smittsam och lätt verkar mutera att alla äldre förmodligen skulle behöva isolera sig ytterligare en 2-3 år om inte en stor andel av befolkningen vaccinerar sig. Framförallt vill jag börja kunna leva normalt igen och om vaccinering är det som krävs så känns det som ett väldigt överkomligt pris; jag utsätter mig trots allt för betydligt större faror än ett inte helt fulltestat vaccin närmast dagligen.    

Ändrades av Atom

Död åt Putin och hans croonies

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...