Jump to content
IGNORERAD

Frälsningsarmén startar nätverk för thaimassagesalonger.


Fager

Recommended Posts

Frälsningsarmén tog 2016 initiativ till Helsingborgs nätverk mot människohandel, trafficking och prostitution, som förutom Frälsningsarmén består av polisen, socialtjänsten, Helsingborgs hotellgrupp, Helsingborgshem, Kvinnojouren, Brottsofferjouren och Bevakningsgruppen. Nätverket arbetar för att förebygga, motverka och bekämpa människohandel samt att erbjuda förutsättningslöst, rättighetsbaserat skydd och stöd till utsatta i Helsingborg.

 

I Helsingborg finns det runt 50 thaimassagesalonger och under januari – mars 2019 har Frälsningsarmén, tillsammans med en thailändsk tolk, besökt 40 av dessa och samlat in 37 enkätsvar.

 

Resultatet av enkäten visar att det finns en efterfrågan på sexuella tjänster bland kunder som besöker thaimassagesalonger i Helsingborg. 

Nu har Frälsningsarmén i Helsingborg blivit beviljade medel från Länsstyrelsen Skåne för att under det kommande året arbeta vidare med projektet ”RESPEKT Thai” och utveckla ett nätverk för personer som arbetar inom thaimassage i Nordvästra Skåne. 

 

 

https://www.fralsningsarmen.se/vad-vi-gor/vuxna/container/Manniskohandel/nyheter/fralsningsarmen-startar-natverk-for-thaimassagesalonger/

https://www.expressen.se/kvallsposten/sexuella-forfragningar-drabbar-thai-salonger/

http://www.mynewsdesk.com/se/fralsningsarmen/pressreleases/fraelsningsarmen-startar-naetverk-foer-thaimassagesalonger-2913748

 

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Ett mycket lovvärt initsistiv. Som vanligt är det en ideell förening eller en individ med ett patus för en viss fråga som gör att det händer något.

Samhällets byrokrater/tjänstemän har fullt upp att bevaka sina pssitioner.

 

Born41

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...