Jump to content
IGNORERAD

Frågor angående försäkring


biker

Recommended Posts

Hej

Jag vill fråga er som anlitat t.ex "Europeiska" eller "Gouda" för att teckna försäkring för era flickvänner som varit här på besöksvisum. Vad har ni skickat för dokument till tjejen som hon visar upp i samband med visumansökan?

Måste det vara försäkringsbrevet i original? Kanske går det lika bara att scanna och maila till henne, detta undviker ju tidsåtgång för postgång. Har ju även hänt att försäkringsbevis måste uppvisas vid incheckning på flygplatsen i Bangkok. (Thai airways kräver detta ibland). Vad har ni andra skickat för bevis om betald försäkring?

/biker

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej

Nu är det ju några år sedan men kopia på försäkringen gick bra vid visumansökan, sedan kan man ju skicka kvittensen på betald försäkring innan hon åker. Vi använde BUPA och vår agent tog inte betalt förrän visat blev beviljat, fick alltså ett försäkringsbrev som trädde i kraft vid betalning.

MVH

Baa

Vinter och snö gör sig bäst på vykort.

 

Nackdelen med alkohol är att det får människan att förväxla ord med tankar!

Link to comment
Dela på andra sajter

thaikonsult

Det ska vara en kopia på en betald medicinsk reseförsäkring. Ta även med försäkringen under själva resan eftersom det kan förekomma kontroller av försäkringen i passkontrollerna.

Mvh Thaikonsult

http://www.thaikonsult.se hjälper till med ansökningshandlingar för visum, besöksförlängningar, uppehållstillstånd, arbetstillstånd, studietillstånd, medborgarskap, överklaganden och civilrättsliga ärenden. Thaikonsult är även registrerat ombud hos Migrationsverket.
Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

Hem
Nytt
Logga in

Logga in×
×
×
  • Skapa ny...