Nicholas Inlagd April 3, 2019 Dela Inlagd April 3, 2019 Vad tycker ni? Gillar, gillar inte. Asiater gillar att trimma maten med detta. Dock inte frugan min. Ni kanske kör med det själva. Kanske ska prova det i köttfärssås och spagetti? Skickat från min SM-N950F via Tapatalk Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Dempa Inlagd April 3, 2019 Dela Inlagd April 3, 2019 Inget vidare att ha i maten, säger alltid "mai ao pong chorot" när jag beställer mat på gatan "Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful." ~Lucius Annaeus Seneca Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
acarls Inlagd April 3, 2019 Dela Inlagd April 3, 2019 Ja vi använder Rosdee, tycker det tillför en del till smaken på maten eller kanske bättre att säga att det "förstärker" smakerna Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Tommy Inlagd April 3, 2019 Dela Inlagd April 3, 2019 Vi använder originalet "Anjimoto" som ger smaken Umami och det är en bra smaksättare! Hela MSG-hysterin startade 1968 med att nån kines tyckte att han mådde dåligt efter att ha ätit för mycket på en kinakrog... Det verkar inte finnas nåt vetenskapligt bevis för att MSG är farligt, om man inte är en babymus som utsätts för enorma överdoser, i forskningssyfte... http://www.bbc.com/future/story/20151106-is-msg-as-bad-as-its-made-out-to-be MVH "There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud." Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.