Jump to content
IGNORERAD

MSG smaksättare, bra eller dåligt


Nicholas

Recommended Posts

Vad tycker ni?

Gillar, gillar inte.

Asiater gillar att trimma maten med detta.

Dock inte frugan min.

 

Ni kanske kör med det själva.

Kanske ska prova det i köttfärssås och spagetti?

 

Skickat från min SM-N950F via Tapatalk

 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Inget vidare att ha i maten, säger alltid "mai ao pong chorot" när jag beställer mat på gatan 

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful." ~Lucius Annaeus Seneca

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja vi använder Rosdee, tycker det tillför en del till smaken på maten eller kanske bättre att säga att det "förstärker" smakerna

Link to comment
Dela på andra sajter

Vi använder originalet "Anjimoto" som ger smaken Umami och det är en bra smaksättare!

 

Hela MSG-hysterin startade 1968 med att nån kines tyckte att han mådde dåligt efter att ha ätit för mycket på en kinakrog...

 

Det verkar inte finnas nåt vetenskapligt bevis för att MSG är farligt, om man inte är en babymus som utsätts för enorma överdoser, i forskningssyfte...

 

http://www.bbc.com/future/story/20151106-is-msg-as-bad-as-its-made-out-to-be

 

 

MVH

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

Arkiverad

Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.

×
×
×
  • Skapa ny...